HOROSCOP 10-16 martie

Inițiații au înțeles demult că, în loc să-și petreacă viața căutând puteri, pe care nu le vor avea niciodată cu adevărat, e preferabil să lucreze, pentru a obține adevărate puteri în ei înșiși. Iată cu ce lucrează, cu ce se exersează.

Ei știu că adevărata forță se află în interior, în acest eu interior, care gândește, simte și acționează. De aceea, ei au stabilit reguli, au dat metode ca să poată permite manifestarea completă, perfectă, absolută a acestui eu, a acestei

ființe care dispune de tot: Spiritul. Și, în spirit, omul trebuie să caute forța. Adevărata forță se găsește în spirit, în voința și inteligența spiritului.

 * Berbec

Oboseala, epuizarea psihică și fizică îi va împinge pe unii dintre Berbeci să se izoleze, să se odihnească. Între 10 și 11 martie, Luna tranzitează semnul lor zodiacal natal. Acest fapt le va schimba mentalitatea și reacțiile față de provocările obișnuite ale vieții, oferindu-le energie pentru a fi buni luptători.

Jupiter și Pluton vor dezlănțui „persoana importantă” din interiorul nativilor din Berbec. Astfel că, după 16 martie, nativii se vor simți suficient de puternici pentru a cere „Luna de pe cer”. Și, în multe dintre cazuri, chiar o vor primi. 15-16 martie este o perioadă când nativii își pot programa să realizeze lucruri mărețe.

 * Taur

În perioada 10-14 martie, pentru nativii zodiei, se conturează posibilitatea unor derapaje afective. Cei mai mulți dintre ei vor ceda în fața tentațiilor ce ies din sfera ierarhiilor personale. Acest fapt se datorează singurătății sau tristeții prin care au trecut în ultimul timp.

Marte a intrat în Săgetător din 6 martie, iar efectele acestui aspect astrologic încep să fie resimțite de nativi. Taurii se vor simți extrem de „cofeinizați” datorită acestui aspect, energia lor va da în clocot mai tot timpul. Ei pot profita de acest lucru pentru a-și rezolva restanțele pe care le au.

Venus intră în Pești din 12-13 martie, oferind o perioadă de „căutat dragostea”, până pe 8 aprilie.

 * Gemeni

Între 10-16 martie, nativii zodiei trebuie să conștientizeze că nu totul este chiar atât de rău cum pare la prima vedere. Între 10 și 11 martie, unii Gemeni pot face un gest de curaj sau de emancipare de sub influența unui cunoscut care încearcă să-i domine.

Prezența lui Saturn solicită răspunsuri inovatoare la problemele pe care acesta le ridică. Iertările personale ale Gemenilor trebuie să fie la nivel maximum în aceste zile, altfel ceea ce s-a construit cu multă trudă va dispărea imediat.

Nativii preocupați de proprietățile imobiliare pot alege data de 16 martie pentru a rezolva aceste chestiuni în beneficiul lor.

 * Rac

Prezența lui Marte în Săgetător, în Casa muncii și a sănătății Racilor, oferă nativilor putere de muncă în rezolvarea numeroaselor proiecte cu care sunt bombardați. Acest fapt este unul benefic, datorită banilor care însoțesc aceste proiecte.

Axa comunicării, a schimburilor de idei și informații, poate fi amprentată de faza Lunii Noi și/sau de Eclipsa de Soare. Aceste manifestări astrale scot în evidență dezinformări, prejudecați, carențe de gândire sau lacune în pregătirea profesională. Jupiter face turul Casei comunicării pe 16 martie. Dar prezența lui Jupiter echilibrează balanța cosmică. Racii care doresc să plece acum în călătorii vor suferi amânări, întârzieri, chiar amenzi. Între 10 și 11 martie, vor exista momente dificile pentru nativii care lucrează în administrația publică, care au un grad mare de răspundere.

 * Leu

Între 10 și 11 martie, pe Lei îi ”bântuie” gândurile de mărire, de progres, de beneficiu, de afirmare. Fiind în tradiția zodiei lor, aceste trăiri vor fi exagerate, vor deranja pe ceilalți, vor fi păguboase pentru Lei.

Prezența lui Neptun activează aspecte artistice ale Leilor. Aceștia vor avea idei de prezentare/ realizare a unui logo sau a unei sculpturi. În acest caz, este vorba mai mult despre promovarea artei, despre obținerea de finanțări în domeniul artistic.

Marte se află în Casa dragostei adevărate a nativilor. Orbiți de propriul lor ego, aceștia vor pierde mai multe ocazii de a-și găsi fericirea alături de o persoană.

 * Fecioară

Între martie-septembrie, toate le vor fi de folos nativilor din Fecioară. Despărțiri surpriză, asocieri inedite sunt doar câteva dintre evenimentele care le vor „colora” viața Fecioarelor în această perioadă. Relațiile dintre soți vor fi afectate între 14-16 martie. Între 10 și 11 martie, Fecioarele vor avea emoții sau diferende cu toți cunoscuții lor pe chestiuni bănești.

Din 13 martie, Venus se mută în sectorul de parteneriate a nativilor din Fecioară. Interacțiunea dintre Fecioare și partenerii acestora – prieteni, la serviciu, soți/ soție – va crește semnificativ. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor nativilor.

Pluton, în Capricorn pe 16 martie, îi ajută pe nativi să inițieze o relație iubire sau o afacere.

 * Balanță

Prudența Balanțelor în această perioadă trebuie să fie îndreptată asupra terapiilor invazive precum acupunctura, masajul cu aparate vibratorii, exerciții sportive solicitante, etc. Nativii trebuie să se odihnească, să mediteze, să meargă la băi terapeutice, să practice un regim alimentar ușor.

Marte tranzitează Casa călătoriilor Balanțelor. Aceștia se pot deplasa pentru a finaliza un contract, pentru a căuta documente mai vechi care le oferă un avantaj deosebit în afaceri.

Jupiter, în Fecioară pe 16 martie, formează cu Pluton în Capricorn o rezultantă care amplifică profiturile nativilor. Doar că aceștia nu sunt pregătiți pentru un asemenea salt financiar. Dacă este vorba de imobiliare, se recomandă semnarea actelor în această zi sau maximum două zile după data de 16.

 * Scorpion

Căsătoria tinde să devină o obsesie în această perioadă pentru unii dintre nativi. Având în vedere că Săptămâna nebunilor (a celor care nu s-au căsătorit în câșlegi și vor să o facă în Săptămâna albă) se apropie de sfârșit, unii mai au o șansă…

Nativii se lasă duși de valul simțurilor, fără să opună nicio rezistență: e vremea descoperirilor de sine, e vremea regăsirilor parteneriale, e vremea greșelilor fatale, e vremea neroziilor adolescentine.

Pe 16-18 martie, banii pot cădea din cer direct în mâinile Scorpionilor. Pluton se află în aliniere perfectă cu Jupiter. Dar Pluton nu oferă nimic gratis!

În ceea ce privește viața interioară, este o perioadă deosebită pentru iluminare pentru artiști, creatori, filosofi, pentru extrasenzoriali.

 * Săgetător

Aporturile energetice pe care Marte le aduce nativilor în această perioadă își au cauza, în primul rând, în faptul că planeta războiului traversează constelația Săgetătorului. Nativii trebuie să instituie proiecte serioase în această perioadă. Pentru Săgetătorii mai puțin sensibili, trebuie precizat că acum este momentul să demareze o relație serioasă.

Cariera nativilor stă sub semnul lui Jupiter pe 16. Un „val de bine” îi va cuprinde pentru că, în acest răstimp, Luna va face un aspect armonios cu Marte.

Sănătatea nativilor nu va avea de suferit dacă ei se suprasolicită în această perioadă. Chiar le face bine să mai ardă din energiile nefolosite.

 * Capricorn

Marte, în Săgetător în Casa a XII-a, va determina o însingurarea a nativilor zodiei. Retragerea lor se datorează faptului că ei au nevoie de meditații, au nevoie să-și asculte sufletul, pentru a hotărî ceea ce au de făcut în continuare.

Venus începe un tur prin Pești din 12 martie. Este un moment bun pentru nativi să meargă la shopping, pentru a cumpăra lucruri noi, pentru ei și pentru cei pe care îi iubesc.

Între 10 și 11 martie, nativii pot deveni îngrijorați față de averea proprie, față de gospodărie, casă. Există în această perioadă diferite vulnerabilități pentru nativi: operații, accidente. La nivelul corpului, vorbim de șold, coapsă, musculatură.

* Vărsător

Marte a intrat deja în Casa prieteniei Vărsătorilor. Această planetă va lumina relațiile nativilor timp de aproape șapte luni. Motivul pentru care staționează atât de mult într-un loc, aparent, este faptul că Marte va retrograda.

Aspectele privind banii sunt de natură legală sau o măsură legală va avea consecințe financiare. Pluton oferă un sprijin nativilor pe partea financiară, dar oferă contra cost. Astfel că pot apărea blocaje în tranzacții sau în derularea unor acte legale.

Pe 10 și 11 martie, se prognozează o furtună a tuturor tipurilor de relații, activități și decizii. Toate tipurile de comunicare – prin cuvânt, prin formulare scrisă, exprimare orală, declarație – vor avea urmări care nu pot fi precizate.

 * Pești

După va trece furtuna astrală, Peștii vor avea suficient curaj să treacă la acțiune. Adică să facă bani sau să rezolve situații mai vechi, ce le complică existența. Marte intră în Casa urcării în rang, oferind nativilor mai multe oportunități de a se alinia cerințelor proprii.

Neptun în conjuncție cu Soarele determină o sensibilizare a percepției imaginii publice a nativilor.

Jupiter, în Casa parteneriatelor pe 16 martie, oferă una dintre cele mai luminoase momente ale anului pentru Pești. Prezența lui Marte în Săgetător produce deja efecte. Casa onorurilor, a premiilor și a realizării personale este luminată de această conjunctură. Atitudinea față de bani a nativilor se va schimba sub impulsul acestei conjuncturi.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *