Petiție Mesagerul de Neamț: ”Oprește risipa de la Apa Serv!”

În județul Neamț, funcționează compania județeană Apa Serv SA, care s-a dovedit a fi o vacă bună de muls pentru politicienii locali de toate culorile. Compania are în Adunarea Generală a Acționarilor un număr de 11 (unsprezece!) consilieri județeni, care încasau lunar 1777 lei/net. La inițiativa și presiunea săptămânalului Mesagerul de Neamț, recent, au votat reducerea indemnizației la 1000 de lei.

Deoarece atâția membri în AGA nu se întâlnesc nici la marile companii de stat, Mesagerul de Neamț vă propune să inițiem, public, un proiect de hotărâre, prin care numărul agamanilor județeni să scadă la maximum 5, iar indemnizația să fie redusă la nivelul celei de consilier județean. Și întrucât toți politicienii locali vorbesc despre economii la această companie, să se reducă numărul membrilor din Consiliul de Administrație, de la 7 la 3. Aceștia ar fi primii pași spre o normalitate, pe care abia atunci am putea-o considera suportabilă și pentru cetățenii acestui județ și pentru companie, deopotrivă. Următorul pas va fi să continuăm demersurile împreună, pentru a le aduce aminte că sunt în slujba cetățeanului, și să inițiem procedurile și pentru reducerea cheltuielilor, inclusiv cele salariale.

Dacă reușim, într-un timp scurt, să strângem suficiente semnături, putem determina schimbarea unor situații aberante! Semnați petiția aici!

Acum este momentul să demonstrăm că nu suntem supărați doar pe rețele de socializare și că suntem capabili să impunem o schimbare în folosul tuturor.

AGA de la Apa SERV, partea consilierilor județeni
AGA de la Apa SERV, partea consilierilor județeni

5 COMENTARII

  1. Oare ce face ei acolo si ce merite au, de castiga intr-o ora cat castig eu intr-o luna, muncind zi de zi? La asta as vrea sa-mi raspunda macar unul dintre cei care au luat indemnizatii de sedinta de 1770 de lei.

  2. Fara agamani fara comitet de directie ,directorul sa conduca si sa dea sama in fata celor ce lau numit in baza unor criterii bine stabilite si la un an sa se prezinte cu ceace a facut ,daca un criteriu nu este realizat a doua zi sa fie demis ,numai asa se va conduce fara sa aiba pe cine da vina.
    UN utulizator de apa de la Apa serv.

  3. SUNT NISTE NEMERNICI_+< DE 4 ANI IN TG. NEAMT, IN CARE APA CADE PE NOI SI E BUNA DFE BAUT DIN VAD, de curata ce e < bulangii de la APASERV, intai o o travesc de nu mai poat6e fi bauta, si apoi o platim ca pe aur, mai scumpa decat toate orasele din MOLDIVA: IASI, 5-6 RON/ M/3, P.NEWAMT 5 RONM/C SUCEVA 5 RON/M/3 IAT LA RAHATU ASDATA DE TARG, E 8.87RON
    .DA CERAHAT AI FACE??? CA PE 0 DISTANTA DE 2 KM. SI FIINDCA E O APA CAT SE POATE DE BUNA, pana s-o otraveasca ei si s-o umple de calcare , si alte belele , si sa aica kiar si viermi, din cauza vekimii instalatiilor.
    PE BUNE DACA CINEVA AR VREA SA VADA, APA E SUPER DE BUNA cu 2 km in amonte, inainte de a o capta si a o OTRAVI ASTIA DIN ORAS

  4. Domnilor specialisti????? de la apa serv faceti un proiect dupa tehnologia romanilor ce foloseau apeducte fara curent electric ,pentru ca orasul Piatra Neamt este mult sub nivelul panzei friatice din imprejurimi .La banii pe care ii luati puteti proiecta un asemenea sistem cu fonduri europene.Punetiva fundurile la treaba si nu mai bateti capii cu toate aberatile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.