Secrete bine păzite la Consiliul Județean Neamț

Miercurea viitoare, pe 23 martie, plenul județean ar trebui să se întrunească în ședință ordinară pentru a mai pune la cale lucruri prin județ. Nimic neobișnuit până aici. Cu mici excepții, nici lecturarea ordinii de zi anunțate  nu vine cu surprize.

Asta până când ajungem la proiectele propuse spre dezbatere și vot distinșilor consilieri. Printre toate materialele de ședință, se regăsesc și două anexe. Anexa 2 are legătură cu proiectul nr. 2, respectiv documentația tehnico-economică (studiu de fezabilitate) pentru una din investițiile gândite la CJ pentru traseele montane din Ceahlău, mai exact ”eliminarea unor puncte periculoase”, subiect asupra căruia vom reveni.

secret 0

O altă anexă, despre care, din denumire, putem doar presupune că are legătură cu proiectul nr. 7 – ”Aprobarea inventarelor bunurilor din domeniul public și privat al județului Neamț” – stă bine ferecată sub o parolă, fiind accesibilă probabil doar cunoscătorilor într-ale bunurilor publice ale județului. Nu dăm niciun nume, dar legătura mentală cu formula deja consacrată ”Sesam, deschide-te”, din binecunoscuta poveste ”Ali Baba și cei 40 de hoți”, se face firesc.

secret la cj

Așteptăm deschiderea atât de mult clamată a Consiliului Județean Neamț.

Dana Ostahie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.