Breaking news: Ce se întâmplă la instituțiile din Neamț pe 1 Aprilie

 • Compania Apa Serv: Angajații societății primesc liber 3 ore, în care se pot plimba de-a lungul lacului Bâtca Doamnei, pentru a putea supraveghea bacteria care nu permite folosirea apei pentru consum. Pentru cei care nu doresc să iasă în natură, în clubul societății vor putea fi vizionate filmele lui Geo Saizescu, ”Păcală” și ”Păcală se întoarce”.
 • Consiliul Județean Neamț: În semn de respect pentru conducerea instituției, pe 1 aprilie, în fiecare birou, sub atenta supraveghere a unei camere de filmat (în biroul secretarei de județ se va trage și o dublă, pentru siguranță și acoperire), se va lectura, obligatoriu, poezia-omagiu, scrisă prevestitor de Ion Heliade Rădulescu, ”Dulcamara”. Ca pentru a oferi o scuză pentru aceste versuri, același Rădulescu a lansat sloganul ”Scrieți, băieți, orice, numai scrieți!”, slogan care se vrea acum și marcă înregistrată de DNA.

E bun de orice rău

Arcanul, leacul meu,

Licoarea extrafină,

Ambrozia divină:

Lixirul eminent,

Lixir omnipotent!

Cum bei, îți ia cu mâna,

Căci el este fântâna,

Sorgintea ș-a vieții,

Sorgintea tinereții.

Ș-apoi… ș-a frumuseții (…)

Dă și avere,

Oricât ai cere,

Chiverniseală

Fără tocmeală;

Pe șarlatanul

Face om mare,

Pe calpuzanul –

Om de onoare,

Pe ucigașul –

Diregător,

Pe fur de frunte –

Judecător. (…)

Glorie mare leacului meu!!!

Cum bei, ești patriot,

Al Bruților nepot,

Celebru liberal,

O dată năciunal;

Celebru, celebrissim,

Arhipatriotissim,

Și membru doctorissim

FRĂȚIEI MEDICALE!”

Dacă nu faceți parte din corpul Înalților Funcționari din Consiliul Județean, poezia integrală o puteți lectura aici.

 • Primăria Piatra Neamț: Fiind program scurt, departamentul de comunicare al instituției a hotărât să lanseze, pe paginile de Facebook ale Primăriei și primarului, studiul, realizat în regim de urgență, de specialiști ihtiologi, cu privire la impactul bacteriei Clostridium politicalis liberalis asupra chiticilor de piatră. În același sens, s-a cerut DSVSA Neamț să facă controale la sânge în piața centrală, unde, în mod ostentativ, la îndemnul unor adversari mârșavi, se comercializează chitici în sectorul de harbuji.
 • Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț: Conducerea Spitalului Județean de Urgență Neamț a pregătit, în premieră națională, o petiție în care cere legalizarea politicii în actul medical și imunitate profesională și administrativă pentru toți medicii care prezintă dovada că sunt membri de partid.
 • Prefectura Neamț: Achiziție de marcă în instituție – un prompter scos la reformă de la Casa Albă, unde vor rula în timpul conferințelor de presă numele tuturor primarilor din Neamț, cu sublinierea că aceia revocați vor fi marcați cu literă roșie.
 • Inspectoratul Școlar Neamț: La sediul instituției, va avea loc o ședință, cerută în regim de urgență de inspectorul de Limba și Literatura Română, care intenționează să transmită ministerului că, în Neamț, este obligatorie includerea în subiectele naționale de la Bacalaureat a poveștii ”Stan Pățitul”. În urma discuțiilor din Consiliul de Administrație, propunerea a plecat spre minister, cu un vot împotrivă, al doamnei inspector general adjunct Laiu, care și-a motivat votul pe argumente de natură laică, și o abținere, a inspectorului Bălan, care a refuzat orice discuție referitoare la bacalaureat în Neamț, pe motiv că nu mai vrea să mai fie numit în altă comisie de control. Cum s-ar zice, tot pățitu-i priceput…
 • Teatrul Tineretului: Au loc ultimele repetiții în vederea premierei piesei de mare succes ”Căutați-l pe Dabija”.
 • PSD Neamț: Biroul Politic Executiv se întrunește de urgență, pentru a angaja o firmă de detectivi particulari, întrucât au căutat mai multe zile demisiile din Adunarea Generală a Acționarilor de la Apa Serv ale propriilor consilieri și nu le-au găsit, cu excepția celei a lui Neculai Pușcașu, ceea ce i-a făcut pe unii să exclame, nostalgic, ”Școală veche, domnule!”
 • AJOFM Neamț: Dintr-o regretabilă eroare, ședința obișnuită de lucru a fost convocată nu la sediul intituției, ci la sediul PSD, ceea ce a perturbat programul ambelor instituții, lucru care se va reflecta în mod sigur în creșterea numărului de șomeri din politică. Profitând de situație, cei de la PSD l-au somat pe directorul AJOFM să propună Guvernului un plan de reconversie profesională, pentru consilierii care nu mai prind loc pe listele electorale, posturile de la Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” nefiind suficiente pentru toți.
 • PNL Neamț: S-a dat liber la tot activul, să nu se păcălească nimeni în legătură cu targetul la alegeri.
 • PRM Neamț: Stejărel Nistor a revenit asupra demisiei sale din funcția de președinte al partidului, deoarece, la plecare, a uitat să stingă lumina în sediu. Așa că s-a întors, a rupt demisia, a stins becul, a scris din nou demisia, fiindcă nu se făcea ca singurul act politic important din întreaga lui activitate să se facă din altă calitate decât cea de președinte. De partid, nu de asociație de bloc.
 • Comisia de licitație pentru Piața Mărăței din Piatra Neamț: Este în măsură să confirme că societatea Adridan a confirmat că nu va participa la licitație, întrucât a ținut cont de toate cererile comercianților din jur.
 • Mesagerul de Neamț: Pentru că am înțeles toate semnalele transmise pe diverse căi eterice, am hotărât să nu mai scriem nimic despre Consiliul Județean, despre Spitalul Județean, despre Seminarul ”Veniamin Costachi” & masoni plus Rotary. În semn de respect pentru valorile promovate (de ei, nu de noi) în administrație, politică, cultură, artă și media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.