Daniel Vasiliu, candidat din partea PNL! Pierde funcția din CJ Neamț?

daniel vasiliu (3)Daniel Vasiliu Macovei, vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Neamț, a intrat astăzi, 24 aprilie, în echipa PNL Neamț și și-a și depus candidatura pe lista pentru CJ. Dacă până săptămâna trecută, Daniel Vasiliu era propunerea UNPR pentru șefia CJ Neamț, scandalul iscat în partid odată cu semnarea protocolului cu PSD l-a determinat să demisioneze alături de mai mulți colegi. Vineri, acesta părea să se alăture Aureliei Simionică și lui Liviu Bumbu în partidul lui Geoană, însă duminică a anunțat că a bătut palma cu PNL.

„Sunt bucuros să mă alătur unei echipe câștigătoare, cred eu, în alegerile din 2016. Este o echipă în care în care am constatat că am chiar mai mulți prieteni decât aveam în tabăra adversă. Îl susțin pe Mugur Cozmanciuc pentru Consiliul Județean și am încredere în succesul echipei în întregul județ. Nu-mi doresc neapărat o poziție de frunte în Consiliul Județean, pentru că nu vreau un câștig imediat, ci îmi doresc să pot contribui la formarea unei echipe puternice la Consiliul Județean”, a declarat Daniel Vasiliu Macovei.

Dacă UNPR îi retrage sprijinul politic, Daniel Vasiliu va pierde atât funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, cât și pe cea de consilier județean, dar asta doar pe ultima sută de metri, înainte de alegeri.

„Nu țin cu dinții de un scaun. Vom vedea ce poziție vor avea foștii mei colegi din partid și voi acționa ca atare”, a adăugat Daniel Vasiliu. (Andreea AMARIEI)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *