Naționala feminină de handbal vine la Piatra Neamț!

Nationala feminina de handbalNaționala feminină de handbal a României va juca meciul cu Belarus, programat pe data de 4 iunie, la Piatra Neamț. Nemțeanul Dan Arnăutu, oficial în cadrul Federației Române de Handbal, a declarat că a făcut toate formalitățile pentru ca tricolorele, medaliate cu bronz la ultimul campionat mondial, să dispute meciul, ce contează pentru preliminariile Campionatului European 2016, în Sala Polivalentă pietreană.

„Sper să fim ajutați de oficialitățile din municipiu și din județ, pentru ca organizarea să fie ireproșabilă”, a declarat Dan Arnăutu.

Oficialul FRH a mai spus că este posibil ca naționala feminină de handbal a României să-și instaleze „cartierul general” al pregătirilor tot la Piatra Neamț, înaintea meciurilor cu Lituania, din deplasare, meci programat în intervalul 1-3 iunie și partida cu Belarus, programată în orașul de sub Pietricica pe data de 4 iunie.

„În mod normal, dacă vom găsi o cursă directă spre Lituania din Bacău, fără escale, e posibil ca antrenorii să stabilească pregătirea centralizată tot la Piatra Neamț în perioada 23-31 mai. Oricum, din Lituania, venim la Piatra Neamț”, a mai precizat Dan Arnăutu. (Mihai STOIAN)

One comment

  • Popescu Ioana

    iunie 5, 2016 at 1:02 am

    Dezamagitor, rusinos!!! Am platit biletele ca sa vad oameni neinteresati. Nu a fost un adevarat meci de handbal si ar trebui sa va fie cel putin rusine ca a fost sala plina.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *