Operațiunea BOSCHETARI ȘI GROPI DE GUNOI * Azi, ruinele de la fosta fabrică Montana

Câteva puncte cheie din oraș au devenit, de-a lungul anilor, cuib de boschetari și gropi de deșeuri, mai ales din construcții. Unul dintre acestea rămâne terenul de la fosta fabrică de lactate Montana.

„Anul trecut am trimis trei amenzi, vreo 3.000 de lei în total, firmei de la București, care este proprietară pe terenul unde a fost Montana. Din câte am înțeles, este o firmă cu patroni străini, care se află în faliment. Noi le-am cerut să-și împrejmuiască proprietatea, să dărâme ce clădiri mai sunt în picioare, ca să nu se mai adune boschetarii acolo, și să curețe locul. De la începutul anului, am avut mai multe controale pentru a-i găsi pe cei care dormeau în ger la ruine. Dacă n-ar mai avea acele resturi de clădiri în picioare, nu s-ar mai aciua acolo”, a spus Eugen Pancu, șeful Poliției Locale Piatra Neamț.

Acesta a adăugat că sâmbătă a primit un apel de la un locuitor din zonă, care i-a transmis că, dintr-o mașină, erau aruncate resturi de la construcții pe terenul fostei fabrici. Șeful Poliției Locale spune că astfel de reclamații este bine să conțină și numărul de înmatriculare al vehiculului, pentru a putea găsi după aceea persoana vinovată. (Andreea AMARIEI)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.