Târgu Neamț: Cum pierde Daniel Harpa un consilier local de valoare

pietricica turism

Aliss Chidovăț IMG_0845Venită în Consiliul Local Târgu Neamț în urma demisiei lui Romeo Roman, consilierul local PSD Aliss Chidovăț va renunța la mandatul de ales local, cât și la statutul de cetățean al orașului Târgu-Neamț pentru a se muta definitiv cu familia în Franța.

Aliss Chidovăț , împreună cu soțul său dețin un cabinet stomatologic în orașul Târgu-Neamț, ambii fiind de profesie medici stomatologi. Are 40 de ani, este căsătorită, are doi copii și, de trei ani, este membru al PSD.

Întrebată despre decizia de a se muta definitiv Aliss Chidovăț ne declară: „Am decis să ne mutăm în Franța prin prisma meseriei, în primul rând. Sunt mai multe perspective profesionale. Le mulțumesc tuturor pentru colaborare și mă înclin respectuos în fața colegilor mei consilieri, colegilor din Primărie și le doresc mult succes în continuare. Vreau să vă multumesc și d-stră ca și om de presă pentru colaborare și sunt convinsă că prin activitatea dumneavoastră veți așeza orașul nostru într-un spectru luminos. Dacă voi pleca nu înseamnă că nu voi mai veni sau că voi pierde legăturile cu prietenii”.

Despre decizia alesului local PSD primarul Daniel Harpa, ne-a declarat: „Este o pierdere atât pentru orașul nostru, cât și pentru Consiliul Local. Doamna Aliss este o femeie respectabilă, un om minunat și un profesionist desăvârșit. Îmi pare rău, sincer că, orașul nostru pierde un cetățean cum e doamna Aliss, dar sper să-și îndeplinească visul de a performa în cariera profesională. Îi doresc mult succes”.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.