Târgu-Neamț: Mihaela Marian, în căutarea unui post de consilier după ce nu mai are loc la PSD

20160415_115239Social–democrata Mihaela Marian, consilier local și șefa organizației de femei a PSD din urbea de la poalele Cetății, a trecut, deloc surprinzător, la ALDE, după ce nu a mai încăput pe listele de consilieri ale fostului partid. Așa că, vineri, la ora prânzului, la sediul ALDE din Târgu-Neamț, președintele Viorel Bălțătescu a susținut o conferință de presă alături de Mihaela Marian, achiziție pe care o consideră de marcă.

Pentru noi, cei de la ALDE Târgu-Neamț, astăzi, este o zi mai importantă, pentru că o am alături de mine pe doamna Mihaela Marian, fosta șefă a doamnelor social-democrate din oraș. O femeie care și-a dedicat o parte din viață PSD-ului, a făcut și face lucruri extraordinare, dar s-a hotărât să vină la noi. Mă bucură mult acest lucru pentru că ne vom întări organizația. Îi spun doamnei un călduros bun venit la noi. Noi, oricum mai așteptăm un alt consilier din Consiliul Local și ne vom întări în continuare. Mai sunt consilieri care vor să vină la noi. Cel puțin doi consilieri locali actuali se vor regăsi pe lista noastră. Nu pot să dau nume pentru sunt pe funcții în Consiliul Local și nu vreau să le fac rău”, a spus Viorel Bălțătescu șeful ALDE Târgu-Neamț.

Mihaela Marian a ținut să mărturisească că la ALDE a găsit ”o echipă caldă”, acesta fiind și unul din motivele pentru care a plecat de la PSD:„Vă asigur de toată încrederea mea și-mi doresc să obținem un număr cât mai mare de consilieri. Sunt bucuroasă că am venit într-o echipă dinamică cu oameni care aduc un plus de valoare comunității. Am plecat din PSD pentru că am căutat să fac parte dintr-o echipă caldă. Mă voi implica în continuare în proiectele comunității și în sprijinul cetățenilor orașului. Le mulțumesc foștilor mei colegi din PSD pentru colaborare. Vor rămâne în continuare prietenii mei”.

Viorel Bălțătescu a ținut să mai adauge și o eventuală candidatură a noii colege pe listele Consiliului Județean: „Vă asigur că-și va continua activitatea în Consiliul Local și după 6 iunie și chiar dacă a fost la PSD doamna Marian este o femeie de dreapta, chiar dacă s-a aplecat mai mult asupra păturii sărace a populației. Însă, e posibil ca doamna Marian să fie și în Consiliul Județean”.

În legătura cu cariera politică a Mihaelei Marian, putem spune că se ”remarcă” prin multă consecvență, ea migrând constant pe la mai multe partide : la PNL în perioada când Doru Mocanu era lider liberal, a trecut și pe la PD și pe la PC, la PSD și acum la ALDE.

Daniel Harpa, șeful PSD Târgu-Neamț, a punctat elegant: „Îi doresc mult succes doamnei Mihaela și-i mulțumim pentru colaborare și implicare. Eu îmi doresc să reformez PSD Târgu-Neamț și să-l reîmprospătez cu oameni tineri și inițiativă. Este important acest lucru și de aceea echpa de consilieri trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Ași văzut săptămâna trecută că am prezentat cinci oameni noi, veniți din mediul societății civile și, vă asigur, surprizele vor continua.”

C.T. STURZU

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *