Ar putea să vă intereseze: Președinții birourilor electorale din Neamț!

vot 05Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 25 mai 2016, au avut loc tragerile la sorți computerizate, pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, din județul Neamț.

“Tragerile la sorți computerizate s-au efectuat în ședință publică, cu participarea președinților birourilor electorale de circumscripție, iar rezultatele acestora au fost aduse la cunoștință publică prin afișare la sediile birourilor electorale de circumscripție și pe site-urile acestora, precum și pe site-ul Autorității Electorale Permanente”, potrivit AEP.

Listele pentru NEAMȚ:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/05/aep-neamt.pdf

La data de 23 mai 2016, au fost efectuate tragerile la sorți computerizate pentru județele Bihor, Dâmbovița, Dolj, Olt, Suceava, Vâlcea, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Botoșani. De asemenea, la data de 24 mai 2016, au avut loc tragerile la sorți computerizate pentru județele Constanța, Tulcea, Iași, Vaslui, Gorj, Mehedinți, Sibiu, Alba, Arad, Timiș, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Călărași, Ialomița. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *