Cine ia gradațiile de merit în Neamț

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a afișat, miercuri, 18 mai, punctajele personalului didactic și didactic auxiliar, după selecția dosarelor înscrise pentru obținerea  gradației de merit.

Concurența a fost acerbă, dacă ne luăm după statisticile trimise de ISJ Neamț.

În dreptul personalului didactic sunt disponibile 183 de gradații, iar pentru ele s-au „bătut”, în dosare, 264 de oameni. Pentru personalul didactic auxiliar sunt disponibile 28 de locuri, disputate de 68 de candidați. Mai sunt disponibile, în măsura în care cei care consideră că au fost nedreptățiți la evaluarea dosarelor mai au timp, până vineri ( între orele 8-14), să depună contestații.

Fără a intra în detalii, precizăm că reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Neamț au refuzat să furnizeze în format electronic listele cu punctaje, invocată fiind o metodologie care, după spusele dumnealor, nu le permite să afișeze rezultatele decât la avizierul inspectoratului. Fapt pentru care ne cerem scuze pentru calitatea extrem de proastă a sticlei avizierului ISJ. Cu toate acestea, cei interesați, pot lesne vedea cine și cât și-a dat, cine și cât și-a dat, cine și cu cât rămâne.

Gradația de merit reprezintă 25% din valoarea salariului de bază. Rezultatele – aici.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/05/gradatii-de-merit.pdf

 

 

19-20 mai – Depunerea contestațiilor;

  • 23-25 mai – Soluționarea contestațiilor;

  • 26-27 mai – Validarea rezultatelor finale;

  • 30-31 mai – Înainterea listei către Ministerul Educației;

  • 11 august – Emiterea ordinului ministrului Educației Naționale. (M.T.)

alegeri locale psd

3 COMENTARII

  1. Cele mai «gradate» cadre didactice si nedidactice sunt la scoala Borlesti si Ruseni. Sa tot fie vreo 12-14 in total! Nu sunt in Piatra atatia profesori cu gradatii de merit la o scoala cât sunt la noi!

  2. De ce inspectorii de specialitate isi depun pe profesori?Lor ar trebui sa li se interzica asta,din moment ce in ultimii 5 sau chiar 10 ani au ocupat functia de inspectori si nu au decat mai putin de un sfert de norma ca si profesor.Pai un profesor se poate concura cu un astfel de inspector?Rusine!

  3. Eu cunosc o profesoară de matematică cu promovabilitate la examenul de capacitate sub 30% și media clasei de în jur de 3,70, care a ia gradație de merit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.