Dovada că în politică nu pierzi:Traian Humulescu revine la un salar mai mare

pietricica turism

foto vice birouChiar dacă a pierdut rușinos cursa pentru funcția de primar a orașului Târgu-Neamț, Traian Humulescu. fost vicepărimar și candidat PNL la funcția de primar, nu are multe motive să fie trist. El a revenit în frăția pădurarilor, pe funcția din care a plecat în 2012, cea de șef al Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Am revenit la locul meu de muncă de la Ocolul Silvic Târgu-Neamț, ca inginer silvic. Am aceleași emoții din momentul în care am plecat, dar m-am despărțit greu și de colegii din primărie. Chiar dacă am fost 4 ani la primărie, nu am rupt legătura cu cei de la Ocolul Silvic. Trebuie să recunosc, am fost întâmpinat cu noutăți, atât în ceea ce privește noutățile legislative dar și un nou sediu. Pentru noul sediu l-am felicitat pe domnul Gherghel și pe domnul Viorel Timișescu. Domnul Timișescu s-a reîntors la funcția de la Direcția Silvică Neamț, având aceleași atribuțiuni pe care le-a avut când a plecat”, ne-a spus Traian Humulescu.

Fostul șef, inginerul silvic Viorel Timișescu ne-a declarat: „Au fost patru ani de împliniri și de muncă, s-a încheiat o etapă din viața mea, dar am început o altă etapă, aici la Direcția Silvică Neamț. Vreau să mulțumesc colegilor de la Ocolul Silvic Târgu-Neamț pentru colaborare și implicare, să le mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovadă și îi urez domnului Humulescu mult succes”.

C.T. STURZU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.