Piatra Neamț: Candidații au votat și au postat

Candidații ne-au anunțat cu fotografii și filmulețe pe Facebook că au votat.

harbuz„Am votat pentru schimbare. Am votat pentru orașul Piatra Neamț, pentru o administrație locală performantă, am votat pentru tineri, am votat pentru persoane în vârstă, am votat pentru cei care trebuie să beneficieze de roadele unei administrații puternice și decise”, anunță Liviu Harbuz, printr-un filmuleț postat pe rețeaua de socializare.

chitic (640x427)„Astăzi am dat un vot pentru dezvoltarea comunității, pentru respect față de cetățeni și pentru seriozitate în administrație. Piatra Neamț este un oraș iubit de cetățenii săi și merită o dezvoltare, merită un parcurs în care pentru fiecare cetățean să fie bine. Piatra Neamț este orașul care merită servicii publice de calitate, merită fonduri europene atrase și merită o echipă care să pună în practică toate aceste lucruri. Vă rog să veniți în număr cât mai mare la vot pentru că vreau ca atât primarul ales, cât și Consiliul Local să aibă o reprezentativitate cât mai mare. Urez succes tuturor candidaților. Dumnezeu să ne ofere cea mai bună echipă atât pentru Piatra Neamț, cât și pentru județul Neamț”, ne-a informat și Dragoș Chitic.

dragusanu (640x480)„Piatra Neamț are nevoie de un nou început, de un nou primar și o nouă echipă în Consiliul Local, care să redea locuitorilor încrederea în administrație. Sunt hotărât să fiu în continuare aproape de oameni ca împreună să găsim soluțiile cele mai bune pentru problemele orașului”, a promis Cătălin Drăgușanu, care a postat și fotografii alături de echipă, servind o felie de tort, pentru că astăzi candidatul împlinește 37 de ani.

dulama (640x360)„Astăzi, 5 iunie, am votat constituțional pentru schimbare, ținând cont de vocea tinerilor și a străzii. Am votat pentru normalitate și transparență”, a scris pe pagina de Facebook Laurențiu Dulamă.

Andreea AMARIEI

 

 

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.