Din ciclul ”Comunicăm, deci muncim!”: PSD dă și el cu bâta-n baltă

pietricica turism

bulai 2Dacă PNL-ul a reușit să dea un comunicat penibil în privința unei situații tragice, nu se putea să lipsească replica PSD-ului. Evident, nu se vorbește nimic despre situația care a generat schimbul de comunicate fade și fără obiect, dar se pune ventilatorul în fața numelui Cozmanciuc și se aruncă vorbe la nivelul unei discuții elevate de cartier. Comunicatul este asumat de Oana Bulai și probabil se vrea o replică tăioasă, care să scoată în evidență devotamentul pesediștilor și nepăsarea liberalilor. Reușește doar să arate că mai este mult până departe în materie de comunicare. Iar concluzia este una singură, valabilă pentru ambele partide: comunicatele sunt bune când ai ceva constructiv de anunțat, nu când transmiți țățisme și încerci să ridici poalele celuilalt în fața opiniei publice. Este un joc penibil în care Mesagerul de Neamț nu înțelege să (mai) intre. Cu specificarea că este ultimul comunicat care apare fără (P), vă prezentăm poziția Oanei Bulai față de PNL Neamț. (V.B.)

Comunicat PSD

”Oana Bulai: PSD și conducerea Consiliului Județean sunt la datorie și muncesc pentru ca Oana Bulaiproblemele cu care se confruntă județul și nemțenii să fie soluționate.

„Mugur Cozmanciuc, cel care se visa conducătorul Consiliului Județean Neamț, a început să glăsuiască. Din păcate, o face fals, exploatând ipocrit suferința unor nemțeni ce trec printr-o tragedie.

Imediat ce s-a anunțat începerea vacanței, Cozmanciuc a plecat să își lingă rănile înfrângerii în diverse insule, acolo unde este pus la curent, din când în când, cu ceea ce se întâmplă în Neamț. PNL a inventat prin liderul său opoziția din concediu la mare.  Nu în acest fel se face opoziția adevărată, nu prin folosirea situațiilor tragice. Este lipsit de respect că un președinte de organizație apelează la astfel de manevre pentru a fi în atenția publicului.

PSD și conducerea Consiliului Județean sunt la datorie și muncesc pentru ca problemele cu care se confruntă județul și nemțenii să fie soluționate. Consiliul Județean s-a implicat direct în cazul petrecut la spitalul județean și a cerut demararea unor anchete în cel mai scurt timp. Noua conducere a CJ caută soluții pentru ca problemele cu care se confruntă spitalul să fie rezolvate, iar nemțenii să beneficieze de condiții cât mai bune de tratament, pentru că sănătatea este cu adevarat o prioritate pentru noi.

Îi recomandăm lui Cozmanciuc să mai vină la muncă în Neamț atunci când își vizitează colegii de la PNL din județul său, Iași, sau când mai trece pe la mentorul său politic, Relu Fenechiu, care își ispășește pedeapsa la Vaslui. Îi rugăm pe colegii lui să-i explice cum se ajunge la Consiliul Județean. Nu poți să spui că ești interesat de problemele din Neamț, iar tu să fii prezent în acest județ doar când îți aduci aminte și când te interesează să câștigi vreo funcție. ”

1 COMENTARIU

  1. Fata tatii, lasă și tu gargara! Concret, faceți un program, cinci sase idei pe o coală de hârtie care să fie primii pași pentru salvarea spitalului. Jucați tare și îi veți înfrânge total pe liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.