GALERIE FOTO Festivalul Medieval de la Târgu Neamț

Festivalul Medieval Târgu-Neamț a început de vineri, 1 iulie, când a avut loc deschiderea oficială. Domnițe și cavaleri, invitați de seamă și oficialități s-au adunat în Grădina Publică a orașului de sub Cetate, pentru a sărbători acest eveniment. Deschiderea oficială a festivalului a început cu mesajul autorităților și prezentarea oaspeților. Maestru de ceremonii a fost prof. Elena Preda, directorul Fundației Culturale „Ion Creangă”.  Aproximativ 200 de persoane au participat la deschidere, dintre care 100 au fost oficialități, membri de partid și elevi de grădiniță aduși de profesori. Ordinea și securitatea publică a fost asigurată de angajați ai Poliției Locale, Poliției Naționale și ai Jandarmeriei.

„Sunt onorată să particip la acest festival deosebit de frumos din orașul Târgu-Neamț, care a fost organizat și cu sprijinul Consiliului Județean. Vreau să o felicit pe doamna Elena Preda pentru profesionalism și implicare și pentru tot ce face pentru învățământul nemțean. Vreau să-l felicit pe domnul primar Daniel Harpa pentru implicare și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în organizarea acestui proiect” – Emilia Arcan.

„Mulțumesc , tuturor celor care s-au implicat în acest festival și în special doamnei Elena Preda. Ce poate fi mai frumos când avem în jurul nostru atât de mulți copii. Ce poate fi mai frumos când vezi oameni zâmbind și când vedem că, încet-încet orașul nostru înflorește. Orașul nostru este un oraș istoric și trebuie să-l respectăm” – Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.