Horoscop 7-13 iulie: Week-end cu călătorii și romantism

pietricica turism

„Trebuie să știm că reîntruparea în decursul sutelor, miilor și zecilor de mii deani -cât are nevoie spiritul pentru evoluție – nu se face numai în aceeași familie, înaceeași națiune ori în aceeași rasă, ci în tot felul de familii, națiuni sau rase, ba, maimult, în tot felul de situații sociale. Va fi când bogat, când sărac, când frumos lachip, când hidos, când ignorant, când înțelept. Prin toate treptele, prin toatecategoriile omul trebuie să treacă, pentru a învăța în fiecare câte ceva, care îl varidica pe scara spiritualității” – Prof. Scarlat Demetrescu

 *Berbec

Marte traversează Casa împrumuturilor în bani a Berbecilor până pe 10 iulie.Această conjunctură este „îndulcită” de prezența lui Venus, care se află într-un unghi favorabil cu Marte. Astfel, elementul de înfrumusețare la care râvnesc nativii se va dovedi mai scump decât credeau ei.

Sextilul format din planetele Mercur și Jupiter pe 8-9 iulie se traduce prin „oportunitate”. Dar, pentru a beneficia de avantajele acestei conjuncturi, nativii trebuie să lucreze. Astfel, aceste două zile sunt perfecte pentru discuții, pentru a preda un manuscris editorului, pentru a susține o lucrare. Mercur guvernează normele comunicării, dar și pe cele ale călătoriilor.

Duminică, 10 iulie, Soarele și Jupiter lucrează împreună, pentru a oferi Berbecilor o zi de relaxare completă.

 * Taur

Pe 8 iulie, Taurii beneficiază de o perioadă de câteva ore foarte bune pentru afacerile pe care le conduc. Atunci, Mercur, sub influența benefică a lui Jupiter, creează condițiile optime pentru semnarea unor contracte, pentru planificareaunei călătorii.

Jupiter împreună cu Soarele oferă nativilor condițiile unui week-end plin de romantism. Astfel, între 8-10 iulie, Taurii nu trebuie să-și programeze sarcini de serviciu sau întâlniri cu părinții.

Venus intră în Leu din 12 iulie, aducând o serie de avantaje pe plan sentimental nativilor. Vechi prietenii se vor activa, vechi romanțe se vor inflama.

Taurii beneficiază de ajutorul intens a lui Cupidon până pe 11 iulie, ajutat și de Venus în Rac și Marte în Scorpion.

 * Gemeni

Marte luminează Casa sarcinilor de serviciu, a sarcinilor de executat a Gemenilor. Acesta este un avantaj pentru nativi, chiar dacă se va dovedi obositor. Avantajul constă în faptul că sarcinile vor fi ușor de executat și le va aduce nativilor apreciere din partea șefilor sau a colegilor.

Mercur și Jupiter se combină pe 8 iulie, facilitând orice formă de comunicare pentru Gemeni. Mulți dintre nativi se vor orienta către noi cuceriri…

Mercur formează un unghi interesant cu Marte pe 10 iulie. Există șansa ca Gemenii să facă foarte mulți bani în această zi. Tot în acest week-end, nativii pot închiria sau vinde lucruri cu succes. Jupiter și Soarele deschid porțile bunăstării materiale pentru Gemeni, chiar dacă pentru o perioadă scurtă.

 * Rac

Mercur se sincronizează cu Jupiter pe 8 iulie. Este o perioadă foarte bună pentru Raci să călătorească într-un loc montan, apropiat de apă. Astfel, ei se vor reîncărca cu elementul lor esențial: apa.

Soarele în Rac primește influențe puternice de la Jupiter în Fecioară, pe 9-11 iulie. Week-end-ul se poate prelungi până pe 11 pentru nativi, deoarece este un week-end al călătoriei. Deplasările nativilor în această perioadă reprezintă multe ocazii de a întâlni persoane importante în viața lor, de a vedea locuri care îi vor impresiona.

Altfel, Venus în Rac pe 10 iulie îi umple de romantism pe nativii zodiei. Ei se vor împărți între deplasări și dragoste în această perioadă.

 * Leu

Soarele, Venus și Mercur în Casa subconștientului, a închisorii, a limitărilor anihilează parțial efectele negative ale acestei zone din horoscop. Leii vor avea ocazia să evadeze din închisorile pe care și le-au creat până acum. Dar, pentru aceasta, trebuie să-și recunoască faptele săvârșite, atât față de ei, cât și față de păgubiți.

Pe 10 iulie, Leii vor avea susținere din partea lui Jupiter. Planeta norocului își aruncă razele asupra nativilor. Aceștia vor reuși să-și revină pe partea financiară.

Pluton este sincronizat cu Jupiter deasupra Leilor în week-end-ul 8-10 iulie. „Nu tot ce zboară se mănâncă” este o regulă de care nativii trebuie să țină cont, în special în aceste zile.

 * Fecioară

Venus în Rac îi ajută pe nativi să fie radioși, frumoși, mulțumiți de sine. Încrederea lor radiază în toți cei apropiați nativilor. Mercur se sincronizează cu Jupiter, pe 8-9 iulie, deasupra Fecioarelor.Pentru nativi, este una dintre cele mai frumoase perioade din această lună.

Soarele în Rac ajunge la Jupiter care traversează Fecioara între 9-11 iulie. Casa speranțelor, a dorințelor Fecioarelor este cea mai avantajată de acest aspect astrologic.

Inteligenții zodiei vor cei mai câștigați de aceste aspecte astrale enumerate. Ei vor reuși să înțeleagă implicațiile, oportunitățile, favorurile pe care le fac astrele.

Mulți dintre nativi se pot căsători în această perioadă, fără preaviz.

 * Balanță

Uranus vine cu o serie de provocări dificile pentru nativii din Balanță. Nu toți nativii vor fi afectați în același mod, dar toți vor trece prin anumite „teste” ale destinului.

Odată cu intrarea lui Venus în Leu pe 12 iulie, Balanțele vor beneficia de mai multe ocazii în care își pot afla dragostea adevărată. Dacă, până acum, cariera era importantă pentru nativi, până prin 5 august, acest aspect se va estompa în favoarea relațiilor dintre oameni.

Venus face minuni pentru nativii zodiei, ajutându-i să fie plăcuți, frumoși și în unele cazuri, sexy.

Balanțele beneficiază de o perioadă de ”libertate” până pe 19 iulie. Ei pot face ce le trece prin cap. Legea kharmei nu este suspendată în această perioadă.

 * Scorpion

Marte în Scorpion degajă energii echivalente cu puterea unei arme atomicepentru nativii zodiei. Sunt prea plini de ceea ce au și pot face implozie. Tipic Scorpionilor. Un afrodisiac natural se va face simțit în prezența nativilor în această perioadă.

Alinierea lui Mercur cu Jupiter pe 8 iulie reprezintă o șansă pentru nativi de a vizita un vechi prieten, care locuiește departe de ei. Această reîntâlnire va umple unele goluri în această relație, va fi frumoasă. Dacă această întâlnire se va desfășura în apropierea unei ape, cu atât mai bine pentru amândoi!

Între 9-11 iulie, Jupiter și Soarele vor crea pentru nativi una dintre cele mai frumoase perioade din această lună și, posibil, din această vară.

 * Săgetător

Marte în Casa subconștientului, a sănătății nativilor îi poate aduce pe aceștia la o întâlnire cu medicul de familie. Lucrurile se pot complica sau nu, depinde de pregătirea medicului și de instruirea spirituală a nativilor implicați.

Pe 8 iulie, două planete, Jupiter și Mercur conlucrează, pentru a favoriza încheierea unui contract avantajos de către nativii zodiei. Unii Săgetători sunt predispuși la a încălca legea în această perioadă.

Soarele, susținut de Jupiter pe 10-11 iulie, aduce note interesante în simfonia vieții Săgetătorilor. Mulți nativi își vor analiza obiectiv viața. Cei mai puternici vorreuși să depășească faza de analizare și vor trece la fapte.

 * Capricorn

Venus și Marte îi ajută pe nativi să lege noi prietenii, să socializeze, să-și invite partenerul la o ieșire la restaurant, în natură.

Ziua de 8 iulie aduce energii ajutătoare pentru nativii care sunt implicați în examene, în susținerea unei lucrări, etc. Capricornii care se apără în instanță înaceste zile vor avea astrele de partea lor.

Sextilul dintre Soare și Jupiter pe 9-11 iulie vine cu oportunități pentru tineriizodiei. Aceștia își pot găsi un partener deosebit, se pot stabili în alte țări.

Alți nativi își pot găsi un job mult mai aproape de abilitățile lor, de competențele lor. Acesta îi va împlini.

 * Vărsător

Venus și Marte sunt sincronizate în Casa onorurilor și faimei nativilor din Vărsător. Nativii se pot simți glorioși, chiar dacă nu au făcut nimic care să le confere acest sentiment.

Vărsătorii sunt liberi să facă orice doresc în această perioadă. Bineînțeles, Legea kharmei nu se află în vacanță, doar le sunt anulate inhibițiile, datorită prezenței masive a lui Jupiter.

Un proiect nou, o plată generoasă pot veni pe 9-10 iulie datorită alinierii dintre Soare și Jupiter.

Concediul este binevenit în această perioadă pentru majoritatea nativilor. Suntde preferat locurile montane la altitudini de peste 1500 m.

 * Pești

Venus, în Rac până pe 11 iulie, îi aduce pe calea romantismului până și pe ceimai ”serioși” nativi din zodia Peștilor. Nimic nu este lăsat la întâmplare înaceastă privință. Există o nevoie imperioasă de dezvoltare sentimentală la nivelul acestei zodii. Iar acest lucru se poate realiza cel mai repede și mai frumos în doi.

Jupiter se află în Casa căsătoriei nativilor pe 8-9 iulie. Această influență va dura mai mult decât prezența trecătoare a lui Jupiter. Peștii nu au de ce să se teamă. Ei își pot stabili destinul în limite destul de largi în aceste zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.