Liviu Harbuz a părăsit PSD-ul pentru PMP, via UNPR! Știre actualizată

harbuz

 

Declarație Liviu Harbuz: “Am luat decizia de a mă alătura UNPR și grupului parlamentar progresist pentru a-mi putea continua munca pe care am depus-o în județul Neamț și pentru a-mi putea duce la bun final proiectele și initiativele pe care le-am promis și pe care le-am inceput pentru oamenii din Neamț. Am o relatie veche cu Valeriu Steriu și am incredere în competentele sale politice și în directia in care poate îndruma UNPR în această perioadă politică tulbure, în care este nevoie de politica de calitate, făcută pentru binele românilor”, a declarat Harbuz citat de Agerpres.

Actualizare 4 : Emilia Arcan, consiliera domnului Ionel Arsene și fostă președinte al Consiliului Județean Neamț a avut o singură replică: ”Cum, a plecat din PSD!?!

Actualizare 3: Oana Bulai, cea care este considerată, chiar dacă neoficial, omul cu comnicarea în PSD Neamț, ne-a răspuns că nu știe nimic despre plecarea lui Liviu harbuz, dar că se va interesa și va reveni cu un punct de vedere al lui Ionel Arsene, președintele organizației județene.

Actualizare 2 : Consecințele mișcării făcute de Liviu Harbuz pot fi extrem de incomode pentru PSD, care mai pierde un deputat, iar PMP pare să-și fi găsit candidatul pentru la toamnă. 

Actualizare 1: Laurențiu Dulamă, șeful PMP Neamț ne-a confirmat că știrea este autentică, dar că nu vrea să facă deocamdată nici un comentariu.

Cea mai mare surpriză în politica locală din Neamț, de după alegeri – ba, chiar, și dinainte -, o reprezintă fără îndoială plecarea lui Liviu Harbuz din PSD la UNPR. Cum, însă, UNPR va avea foarte curând perfectată fuziunea cu Partidul Mișcarea Populară, Harbuz ajunge în PMP de pe poziția de vicepreședinte al UNPR, ceea ce îi va fi echivalat și în noua structură, susțin surse din UNPR.

adolescenteen news

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.