Pe 15 iulie, MAREA DESCHIDERE ALTEX Piatra Neamț!

pietricica turism

altex redecorare afisALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a reamenajat magazinul din Piatra Neamț, aflat în Piața Ștefan cel Mare nr. 18 I. Începând din 15 iulie, cumpărătorii îl vor putea descoperi într-o formă modernizată, se precizează într-un comunicat de presă.

Odată cu finalizarea procesului de reamenajare, magazinul ALTEX din Piatra Neamț va asigura cumpărătorilor un acces mai rapid la electronicele și electrocasnicele expuse la raft, dar și la o gamă extinsă de servicii și produse, toate expuse pe o suprafață de 1.250 de metri pătrați.

„Ne dorim să oferim constant clienților o gamă cât mai largă de produse pentru nevoile lor, servicii de calitate, dar și un spațiu modern și primitor pentru o experiență de cumpărare mai plăcută. Acum, magazinul ALTEX din Piatra Neamț își întâmpină clienții cu un aspect nou, modern și mai apropiat de așteptările lor”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Cu ocazia redeschiderii magazinului din Piatra Neamț, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Televizor Samsung LED Smart full HD, diagonală de 80 cm, la numai 999,9 lei,
    preț la schimb cu un televizor vechi;
  • Combină frigorifică ARCTIC, capacitate 291 litri, clasa energetică A+, la numai
    799,9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Combină frigorifică Whirlpool NO Frost, volum 315 litri și clasa energetică A+, la numai 1.399,9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi.

Magazinul va fi deschis, de luni până duminică, între orele 9:00 și 18:00, oferind clienților posibilitatea de a accesa și soluții post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție.

În plus, clienții beneficiază de serviciul cel mai bun raport preț-calitate din România, care subliniază prețurile imbatabile pe care compania le oferă și grija constantă pentru a pune la dispoziția clienților cele mai bune servicii.

Cumpărătorii care găsesc produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online, cât și offline, primesc de două ori diferența. (Mesagerul de Neamț; FOTO: Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.