ACTUALIZARE Impact la Dedeman: TIR contra autoutilitară

ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei, marca Iveco, un bărbat, de 40 de ani, din Bâra, a ieșit din parcare în drumul cu prioritate, fără să respecte indicatorul care-l obliga să cedeze trecerea. Autovehiculul a fost acroșat de un TIR, condus de un bărbat, de 43 de ani din Brăila, care mergea în direcția Suceava. Șoferul autoutilitarei a fost dus la spital și se pare că are leziuni ușoare. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați și niciunul nu consumase alcool. (C.M.)


ȘTIRE INIȚIALĂ: Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit, astăzi, 1 august, la ieșirea din parcarea Dedeman din Cordun, pe E85. Fotografii de la fața locului:

Ambii șoferi păreau a fi în ordine din punct de vedere al sănătății, în ciuda impactului dintre vehicule. Nu același lucru se poate spune despre ambele mașini, impactul lăsând urme vizibile și probabil destul de costisitoare. Polițiștii încă fac cercetări la fața locului. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.