Primarul Harpa, disciplinat: ”Dacă partidul o cere, candidez!”

Dacă în Biroul Județean PSD se va hotărî ca eu să candidez la Parlament, mă voi conforma. Dacă nu, voi rămâne primarul târgnemțenilor, așa cum este normal. Oricum, pe 15 septembrie se va decide dacă voi candida sau nu la Parlament”, este declarația dată de Daniel Harpa, actualul primar al orașului Târgu Neamț. În felul acesta, primarul răspunde deschis celor care au lansat zvonuri despre o plecare a sa din fruntea primăriei după alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an.

Rămâne de văzut, în varianta unei candidaturi a lui Daniel Harpa, care va fi poziția ocupată de el, deoarece este greu de crezut că, pe listă, nu se vor regăsi, pe poziții eligibile, Ioan Munteanu, Ciprian Șerban sau Dan Andrușcă la Camera Deputaților, ori Emilia Arcan sau Oana Bulai la Senat.

Dacă va candida și actualul președinte al Consiliului Județean Neamț, lucrurile ar putea fi și mai interesante. Dacă nu o va face doar ca să tragă lista, atunci apar noi întrebări, de genul ”cine va rămâne să-i ia locul în poziția de președinte” etc. (V.B.)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.