Comunicarea CJ Neamț ne informează: “Să ne cunoaștem spiritualitatea și cultura nemțeană”

arsene-bacaoanul-01arsene-bacaoanul-02arsene-bacaoanul-03Astazi, cu prilejul deschiderii noului an scolar, a demarat proiectul aprobat saptamana trecuta de catre Consiliul Judetean Neamt in sedinta extraordinara, referitor la asocierea dintre Consiliul Judetean si Arhiepiscopia Romanului si Bacaului in vederea realizarii actiunii “Sa ne cunoastem spiritualitatea si cultura nemteana”. Impreuna cu Arhiepiscopul Romanului si VBacaului, Inaltpreasfintitul Ioachim Bacauanul, președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a participat la rugaciunea de drum bun pentru tinerii care vor fi implicati in aceasta actiune.

“Sunt incantat sa vad ca prin cooperarea a doua institutii importante ale judetului, 100 de copii beneficiari ai proiectului vor vizita manastirile, muzeele si casele memoriale din judetul nostru. Este un bun prilej pentru cei mici sa descopere mai multe informatii despre spiritualitatea din tinutul Neamtului, dar si despre cultura noastra stramoseasca”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamt.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean le-a inmanat celor o suta de copii manuale care sa-i ajute la invatatura in noul an scolar. (CJ Neamț)

N.R.: Textul l-am publicat așa cum l-am primit, fără diacritice, pentru a nu știrbi mesajul importanța mesajului transmis. Mai ales că era vorba despre spiritualitate și cultură. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *