Emilia Arcan îi testează competențele managerului Negelschi

emilia-arcanFostul președinte al Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, îl testează din punct de vedere managerial pe noul director al Spitalului Județean Neamț, Liviu Negelschi, pe propria mână.

În încercarea de a afla ce se mai întâmplă cu bucătăria Spitalului Județean Neamț, am vrut să aflăm răspunsurile de la reprezentanții instituției căreia îi este subordonat spitalul – Consiliul Județean. Cum mișcările de schimbare din unitatea spitalicească s-au pornit pe timpul fostului președinte al legislativului nemțean, ne-am gândit că tot doamna Arcan, consilier personal al actualului președinte CJ, știe cum stau lucrurile. Mai ales că rămân memorabile inspecțiile inopinate, dar anunțate prin presă, pe la Spitalul Județean.

Coincidență sau nu, am nimerit fix în ziua în care doamna era pacient la unitatea sanitară cu pricina. „Sunt la spital pentru că am o mână beteagă. Nu prea pot vorbi acum. Nu știu despre ce planuri sunt acum, dar cred că le puteți afla de la noul manager fără nicio problemă”, ne-a spus, telefonic, Emilia Arcan în timp ce se afla la SJU Neamț.

Andreea AMARIEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.