Horoscop 15-21 septembrie: Eclipsa de Lună Plină pare să facă lumină!

A spune că Dumnezeu este absolut incognoscibil este o afirmație falsă. O Ființă ale cărei lucrări putem să le contemplăm zi și noapte nu e cu adevărat incognoscibilă. Dacă universul creat de Dumnezeu există și este accesibil, măcar parțial, celor cinci simțuri ale noastre, precum și gândirii, este, de asemenea, și cu Dumnezeu.

* Berbec

Eclipsa de Lună Plină, din 16 septembrie, aduce schimbări în starea de sănătate a Berbecilor. Acei dintre Berbeci care au început un program de slăbire sau care merg de ceva timp la psihiatru vor începe să primească semnale pozitive datorită terapiei pe care o urmează. Berbecii care trebuie să realizeze o intervenție chirurgicală au această perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Această eclipsă lunară aduce, în general pentru Berbeci, o stare de spirit pozitivă, un job mai aproape de dorințele și necesitățile nativilor.

Venus transformă zilele de 19-20 septembrie în clipe deosebit de sexy pentru nativi. De vor fugi de ele, acestea vor alerga după ei!

* Taur

Pregătirea unui eveniment social important de către Tauri trebuie să țină seama și de mișcarea astrelor. Dacă vor ca munca lor să fie apreciată și de succes, Taurii pot să programeze acest social-meeting în perioada eclipsei de Lună Plină. Această eclipsă se petrece cu Luna Plină în zodia Peștilor. Faptul că Marte traversează Casa finanțelor nativilor anunță o serie de cheltuieli mari pentru Tauri. La sfârșitul lunii, nativii vor putea constata că aceste cheltuieli au fost justificate, îndepărtându-le eventualele păreri de rău.

Jupiter vine cu o provocare pentru femeile zodiei: întâlnirea cu un bărbat cu care își pot trăi restul vieții. Chiar dacă sunt căsătorite sau au deja o relație.

* Gemeni

Eclipsa de Lună Plină, din 16 septembrie, în Pești, luminează Casa onorurilor, a faimei nativilor din Gemeni. Este momentul oportun pentru Gemeni, pentru a demonstra că ei sunt „cineva”, că au suficientă forță, inteligență, abilitate de a reuși în ceea ce și-au propus. Acest fapt va întări încrederea partenerilor în Gemeni, încredere care s-a cam șubrezit în ultimul timp.

Jupiter în Balanță pregătește terenul pentru o relație de iubire. Gemenii care deja sunt căsătoriți, logodiți sau au o relație de mai mult timp primesc energie pentru consolidarea acesteia.

Venus mai are forță până pe 23 septembrie, pentru a intensifica aura și carisma nativilor. Ei sunt plăcuți, iubiți apreciați.

* Rac

Dorința de a scăpa de „ochelarii de cal”, de lărgire a orizonturilor, îi cuprinde pe Raci în preajma eclipsei de Lună Plină din 16 septembrie. Această deschidere se poate manifesta în toate domeniile existenței nativilor. Acest fapt este pozitiv pentru Raci, deoarece îi scoate din rutina atât de dragă lor.

Rutina tinde să devină, în timp, un factor perimat, trecut, care te face să te închizi într-o carapace.

Din 18 septembrie, Soarele începe să se deplaseze prin zodia Fecioarei. Intuiția Racilor va fi potențată spre anumite detalii, care aparțin modului concret de a realiza o înnoire în tot ceea ce privește viața nativilor: de la aspect exterior până la sentimente, afecte, gânduri.

* Leu

Definitivarea, încheierea unei datorii, a unui divorț, finalizarea unui credit stau sub semnul eclipsei de Lună Plină din 16 septembrie. Sau Leii care au aplicat pentru obținerea unui credit, pentru obținerea unor fonduri necesare unor investiții, vor primi un răspuns acum. Chestiunile legate de material sunt cele mai vizibile, dar această eclipsă anunță și unele transformări atitudinale.

Faptul că septembrie a început cu Soarele în Leu, iar, din 18 septembrie, Soarele traversează Fecioara, reprezintă o perioadă ușoară pentru nativii care știu să profite de acest ajutor al astrelor. Lucrurile, problemele se prezintă așa cum sunt, fără interpretări sau aspecte ascunse. Dacă înțeleg acest lucru, Leii nu vor avea probleme.

* Fecioară

Luna septembrie este, poate, cea mai importantă perioadă din acest an pentru Fecioare. Dacă nu au realizat asta până acum, e posibil ca eclipsa de Lună Plină în Pești să le aducă noi dovezi. Această eclipsă luminează Casa angajamentelor și a parteneriatelor nativilor din Fecioară. Multe aspecte legate de relaționare, de consolidare a parteneriatelor, de asumare a unor angajamente se vor clarifica în această perioadă. Odată rezolvate aceste aspecte, Fecioarele au netezită calea spre multe succese. Cel puțin până la sfârșitul acestui an.

Faptul că Soarele începe să traverseze zodia Fecioarei din 18 septembrie amplifică meticulozitatea, seriozitatea, dar și chițibușăriile din partea nativilor.

* Balanță

Marte și Uranus aruncă cu săgeți interesante pe 17 septembrie. Această uniune de planete transformă ziua de 17 într-una plină de surprize plăcute pentru nativii din Balanță. Venus se află la înălțime până pe 23 septembrie, astfel că Balanțele pot fi mulțumite de ce le este oferit în plan amoros. Venus vine cu ceva interesant de data aceasta, anume că Balanțele vor căutate, nu vor trebui să „iasă la vânătoare”.

Eclipsa de Lună Plină din 16 septembrie îi ajută pe nativi să își încheie definitiv anumite proiecte, relații, credite. Această eclipsă îi ajută pe Balanțe să se relaxeze, să beneficieze de oferte de minivacanță.

* Scorpion

Influența eclipsei de Lună Plină în Pești, din 16 septembrie, ajută la cristalizarea unei relații de iubire pe care o trăiesc Scorpionii. Printr-o stranie coincidență, Marte traversează Casa venitului obținut al nativilor. Unii dintre Scorpioni se gândesc dacă să aducă pe lume un copil sau să se implice într-un proiect de amploare.

Mercur retrograd se referă în această perioadă la piesele de schimb pentru mașini. Scorpionii pot pierde timp cu telefoane la meșteri, la furnizori de piese, pe diagnostice, etc.

Din 18 septembrie, Soarele începe periplul său prin Fecioară, cu unele influențe, greu de bănuit, asupra Scorpionilor. Rebeliune, acțiuni subversive, revoltă împotriva autorității sunt doar câteva din gândurile Scorpionilor.

* Săgetător

Mercur este retrograd până pe 22 septembrie. Cu toate acestea, el încă îngreunează relaționarea sau ajungerea nativilor la anumiți oameni importanți. Săgetătorii trebuie să își realizeze o strategie bine pusă la punct pentru a reuși în ceea ce își propun, dar, mai ales, trebuie să fie susținuți de familie.

Eclipsa de Lună, din 16 septembrie, luminează o parte a trecutului nativilor. Persoane pe care Săgetătorii nu le-au mai văzut de 10-15 ani le vor ieși în cale, vor depăna amintiri împreună, iar, în unele cazuri, pot închega o nouă relație.

Marte, în Săgetător până pe la sfârșitul lunii, alimentează dorința de progres prin experiență și aventură a nativilor.

* Capricorn

Eclipsa de Luna Plină aduce nativilor și mai multe motive pentru a călători. Chiar dacă timpul Capricornilor este ocupat cu citirea corespondenței, a documentelor noi și mai vechi, dorința lor este de a vizita, de a pleca într-o excursie.

Eclipsa va influența Casa regulilor de comunicare. Capricornii sunt nevoiți să fie atenți la ce și cum transmit prin scris, la cum vorbesc în public, iar dacă doresc să publice ceva vor trebui să stea alături de redactor.

Banii au o viață a lor, iar nativii vor simți asta acum. Nu vor reuși să stăpânească acest fenomen, astfel că pot rămâne fără bani până la sfârșitul lunii.

* Vărsător

Banii sunt un subiect principal de discuție dată fiind eclipsa de Lună Plină în Pești, din 16 septembrie. Vărsătorii vor simți, vor trăi sentimente de avariție, de zgârcenie. Aceste stări trebuie depășite, trebuie înțelese de Vărsători.

Pe 19 septembrie, Venus și Marte vor lucra în armonie, cu influențe maxime asupra lor. Nativii mai aventuroși pot avea parte de o întâlnire cu o persoană pe care nu o cunosc decât din descrieri. Alții, mai cuminți, se vor retrage împreună cu iubitul sau iubita lor într-un loc liniștit, și se vor iubi. Nu contează că e Luni. Se spune că, așa cum începi săptămâna, așa o ții până Duminică.

* Pești

Eclipsa de Lună Plină, din 16 septembrie, are ca temă pentru Pești un subiect firesc: trebuie să renunți la o relație pentru a avea parte de alta, trebuie să lași în spate ceva căruia i-a trecut timpul pentru a avea parte de ceva nou, interesant, mobilizant. Pentru că această eclipsă are loc în Pești, influențele asupra nativilor sunt mai puternice decât asupra celorlalte zodii.

Marte și Uranus se sincronizează pe 17 septembrie. Uranus traversează Casa venitului câștigat, aducând o creștere salarială sau o creștere a taxelor.

Venus și Marte lucrează tot pentru câștigul material al nativilor. Ziua de 19 septembrie poate aduce Peștilor o sumă de bani, un cadou sau un premiu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *