Ionel Arsene: „, Voi cere demisia tuturor”

arsene dulama asafteiConsilierii județeni din Neamț s-au întrunit joi, 8 septembrie, în ședință extraordinară, după care a urmat o conferință de presă ținută de președintele Ionel Arsene și cei doi vicepreședinți. Printre subiectele discutate, cel mai sensibil a fost cel legat de situația contractului dintre Urbtrans și Troleibuzul. „Am cerut o informare asupra a ceea ce a fost acolo. Se pare că un contract a fost aprobat de primării, alt contract a venit la semnat la Troleibuzul. Cineva se pare că a făcut un fals. Dacă e așa, cer demisia tuturor celor implicați acolo – și a celor de la Troleibuzul și a domnului de la Urbtrans. Deodată, s-au îmbolnăvit toți. Astăzi am încercat să-i sunăm și nu am avut cu cine să vorbim. Așa ceva n-am să accept niciodată cât voi fi în fruntea Consiliului Județean. Dacă e real, voi cere public demisia tuturor, dacă nu, CA-ul va demite conducerea de la Troleibuzul”, a spus în conferință de presă Ionel Arsene, președintele legislativului nemțean.

Tot despre problema Troleibuzul a vorbit și vicepreședintele CJ Neamț, Laurențiu Dulamă: „Noi aveam un parteneriat cu societatea Troleibuzul, care trebuia să ne pună la dispoziție două autobuze pentru a-i transporta mâine pe voluntarii care vor ajuta la curățenia de pe Lacul Izvorul Muntelui. Azi i-am sunat și nu am avut cu cine să vorbim. Mâine, avem 100 de voluntari pe care trebuie să-i transportăm. Vom face o ședință de urgență și vom găsi o soluție, dar nu e normal”.

 Andreea AMARIEI

One comment

  • cucoreanu ioan

    septembrie 9, 2016 at 10:09 am

    Contractul trims spre semnare la S.C. TROLEIBUZUL S.A. este un contract-cadru aprobat de consiliile locale din asociatia URBTRANS.Acesta pana la semnarea de catre parti se completeaza cu prevederile statutare ale asociatiei si legislatiei in vigoare.Contractele inchiate de asociatie de la infiintarea ADI UBTRANS cu S.C.TROLEIBUZUL S.A. au ca platitor de subventie CJ Neamt si nu primariile. DE CE ESTE ACESTA UN FALS ?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *