Mihaela Marian răsplătită de PSD pentru activitatea politică de la ALDE

mihaela-aldeMihaela Marian fost consilier local PSD, actual vicepreședinte ALDE Târgu-Neamț, se îndreaptă cu pași mici, dar siguri, spre fotoliul de director al societății SC ECO TG SRL societate subordonată Consiliului Local. Ea îl va înlocui pe actualul director Cătălin Toma, care se va retrage, cum se obișnuiește mai nou în Neamț, din motive personale. Data la care va pleca fostul director ar fi 1 octombrie. Nu mai rămâne, pe modelul deja patentat la Piatra Neamț, ca membrii AGA de la ECO, adică  Viorel Bălțătescu președintele ALDE Târgu-Neamț și Ghiță Vartic de la PSD, să se întâlnească săptămâna viitoare pentru a analiza propunerea ca Mihaela Marian să ocupe funcția de director.

Contactată telefonic Mihaela Marian a negat faptul că îl va înlocui pe Cătălin Toma la conducerea societății. De cealaltă parte, Cătălin Toma a recunoscut că, se poartă discuții pentru înlocuirea sa, dar că nu este nimic oficial. Doar Viorel Bălțătescu șeful Mihaelei Marian pe linie politică, a recunoscut că numele colegei sale se află în cărți pentru preluarea conducerii ECO: „În cadrul unei întâlniri a membrilor AGA din care fac parte și eu, care va avea loc probabil marți (27 septembrie) vom analiza și discuta propunerea ca doamna Mihaela Marian să-l înlocuiască pe domnul Toma de la conducerea societății”.

Despre această schimbare a conducerii ECO primarul Daniel Harpa a fost succint: „Este o propunere și membrii AGA din cadrul societății o vor analiza. Dacă dânșii vor considera că doamna Mihaela Marian este potrivită pentru a prelua conducerea ECO, atunci se va și concretiza”.

Mihaela Marian a fost consilier local PSD în legislatura 2012-2016, iar înainte cu câteva săptămâni de alegerile locale de anul acesta, pe fondul neînțelegerilor cu fostul partid, unde nu se mai regăsea pe liste, dar și a unei decizii de incompatibilitate venită de la ANI s-a înscris, în ALDE. De unde se pare că are mai multe șanse de a se alătura din nou, cel pițin la nivel executiv, foștilor colegi.

C.T. STURZU

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *