ACTUALIZARE Ce contestații au fost acceptate la ISJ Neamț

ISJ-Neamt

Lista celor acceptați :

Sorina-Mihaela Vasilescu Apostol- CJRAE Neamț

Lăcrămioara Secară- pe toate cele patru poziții pentru care a aplicat,

Ioan Aisăchioaei- Liceul tehnologic ”Dimitrie Leonida”

Mariana Doina Roșanu- Școala Gimnazială nr. 5 Piatra Neamț

Cornelia Claudia Mărieș- Școala Gimanzială Moldoveni

Milica Olaru- Școala Gimnazială ”Iustin Părvu”

Judit Găină- LPS Roman

Magdalena Gheorghiță- Liceul tehnologic ”Vasile Sav”

Adina-Raluca Margine- Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”

Dorin Moroșanu- Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”

Aproximativ jumătate din dosarele respinse inițial de comisia de selecție de la Inspectoratul Școlar Neamț au fost acceptate să intre din nou în cursa pentru ocuparea funcțiilor de directori școlari. Luni, 10 octombrie, mai multe persoane au ajuns la Inspectoratul Școlar Județean Neamț după ce au aflat că Ministerul Educației le-a dat șansa de a veni cu actele doveditoare (necesare la dosarul de înscriere) care au fost încărcate greșit pe platforma online sau care nu au putut fi încărcate din cauza unei erori tehnice. Mai bine de jumătate din dosarele respinse (23 – n.r.) au fost contestate, însă nu toate au și fost acceptate. În curând, vă vom oferi situația completă a candidaților care au primit acceptul să participe la concurs. Reamintim că, miercuri, 12 octombrie, este prima probă de concurs (scrisă).

Actualizare: Din cele 23 de dosare respinse inițial, au mai rămas în cursă doar 13. Trei candidați nu au venit să depună contestație (un candidat pentru postul de director adjunct la Colegiul Național ”Spiru Haret”, unul de la Liceul ”Vasile Conta” din Târgu Neamț și de la Moldoveni), iar zece contestații nu au trecut nici acum de comisia de la Inspectoratul Școlar Neamț. La minister, a plecat o listă cu 13 dosare și se așteaptă o derogare de la regulamentul de concurs.

7 COMENTARII

 1. A plouat asta noapte in Neamt, ploua si astazi….. cine stie??? Cat profesionalism pe acea comisie!!! Cata transparenta la ISJ Neamt!!! Poate vor afisa lista macar la inceputul lunii decembrie…..

 2. Comisia si-a făcut treaba, exact așa cum prevede metodologia. Vinovat e ministerul care nu își respectă propriile ordine și schimbă regulile în timpul jocului. Probabil, în țară, au fost respinsi la dosare oameni importanți si trebuiau rezolvați.

  • Daca va uitati pe site-urile celorlate inspectorate din tara (chiar la toate!!!) veti remarca faptul ca situatiile astea au fost rezolvate de ieri/ieri seara cel tarziu, conform MENCS…. la Neamt….. mai asteapta…Ce???? poate vreo demitere…..

  • Nu visează nimeni!!!! E simpla realitate dovedită încă odată la ISJ. Ai uitat cetățene de cele 150 de transferuri, de scandalul de la bac și multe altele. De aceea exista neîncredere .
   Pe alte site-uri este postata inclusiv repartiția candidaților. La noi nu ….

 3. Ca la noi la nimeni! Cum de atâtor candidați li s- au dat ok-ul pe platforma de la început? De ce au fost admise contestațiile dacă este vina lor, a celor ce si – au încărcat documentele? Trebuia sa își verifice cu maxima atenție fiecare încărcare. Rusineee!!!!

 4. Stimate domnule Costică, stimată doamnă Irina și stimați domni și doamne care aveți deosebita plăcere să aruncați cu noroi în alții! Dacă vreți răspunsuri de ce au fost admisi ulterior întrebați la ministerul educației. Ei le-au admis înscrierea ulterior datei de 2 octombrie, cu condiția să transmită documentele care lipseau. Vezi comunicatul din 10.10.2016 pe site-ul edu.ro. Probabil, la nivel național, au fost respinsi multi candidați pentru că pur și simplu nu au fost atenti la încărcarea documentelor pe platformă și s-au dus cu jalba în protap la minister, iar cei de acolo au decis să le mai dea o șansă. E treaba celor din minister, e metodologia lor, ei o pot modifica așa cum doresc. Dar nu împroscați cu noroi fără dovezi! Repet, nu a fost nimeni favorizat, drept dovadă ca la verificarea dosarelor au fost respinse nume „sonore”, de toate „culorile”, dacă preferati sa le ziceți așa, pentru motivele pe care le-ați putut vedea cu toții și care sunt conforme cu metodologia de concurs. Dacă aveți dovezi că s- a fraudat ceva în acest sens, nu simple speculații aruncate la comentarii, nimeni și nimic nu vă împiedică să formulați un denunț penal la poliție, parchet, DNA unde doriți dvs.
  Cu deosebită considerație, un cetățean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.