Horoscop 13-19 octombrie: Venus în Săgetător ne vor umple de amor!

pietricica turism

Adevărata forță se află în spirit, deoarece calitățile spiritului sunt, în mod particular, legate de forță. Inteligența, înțelepciunea, puritatea ne dau mari puteri. La fel și iubirea. Dacă avem multă iubire, vom depăși stările negative – necazul, tristețea, furia, ura -, deoarece iubirea se aseamănă cu un alchimist care poate sublima totul. Dar adevărata forță se găsește în Adevărul Hristic, deoarece Adevărul este domeniul privilegiat al spiritului.

* Berbec

Luna Plină în Berbec poate aduce probleme, neajunsuri, dileme, contradicții, negocieri interminabile. Conjuncția dintre Uranus și Luna Plină va ajuta eliberarea tensiunii acumulate de Berbeci, astfel că nativii vor puternici pentru a înfrunta diferitele proleme care pot apărea.

Între 15-18 octombrie, Berbecii trebuie să fie atenți cu cine discută, ce emit, ce dau de înțeles prin modul de a comunica, deoarece conjunctura astrologică nu le este favorabilă.

În planul dragostei, Berbecii beneficiază de tranzitul lui Venus în semnul de foc al Săgetătorului, începând cu 18 octombrie. Acest tranzit durează până pe 11 noiembrie. Berbecii vor arde mocnit, cel puțin în prima parte a acestui tranzit.

* Taur

Luna Plină în Berbec va fi în conjuncție cu imprevizibilul Uranus pe 16 octombrie. Taurii care activează în politică pot fi demascați, date fiind jocurile de culise pe care le-au făcut până acum. Un avantaj pentru Tauri este că vor reuși să descopere jocurile din background ale oponenților lor.

Negocierile de contracte, călătoriile, familia, afacerile imobiliare tind să intre în impas în perioada acestei Luni Pline. O anumită inerție benefică se va face simțită, dar ponderea ei este minoră.

Pluton domină Casa călătoriilor Taurilor, a instanțelor de judecată, a mediului academic. Pluton este suficient să creeze o presiune care îi va deranja pe nativi. Iar presiunea va fi pe financiar.

* Gemeni

Conjuncția dintre Luna Plină în Berbec și Uranus aduce evenimente imprevizibile pentru Gemeni în sectorul emoțional. Acest aspect poate ricoșa în cercul de apropiați ai nativilor. Un prieten le poate da nativilor o lovitură la care nu se așteptau, tocmai datorită relației bune pe care o au avut-o până acum.

Pluton și Marte formează unghiuri dificile la Luna Plină din 16, astfel că Gemenii se pot confrunta și cu diferite probleme financiare. Nimic nu este de netrecut, doar atitudinea pozitivă a nativilor va mai îndulci amarul acestor zile.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, este atins ușor de emisia lui Saturn pe 14 octombrie. Acest aspect se traduce prin obținerea de răgazuri prelungite pentru rezolvarea diferitelor probleme.

* Rac

Conjuncția dintre Jupiter și Luna Plină, din 16 octombrie, oferă Racilor, pe termen lung, o anumită stabilitate financiară. Pe moment, Racii vor fi nemulțumiți de evoluția finanțelor lor, dar acest aspect astral le oferă promisiuni pentru perioada ianuarie-februarie a anului viitor.

Marte, în Capricorn până în 9 noiembrie, îi va pune pe Raci față în față cu un concurent de temut al nativilor. Racii trebuie să se motiveze pozitiv, conștientizând că oponenții de temut ne mobilizează toate forțele, ne obligă să studiem, să gândim intens la diferite soluții, să ne reinventăm. Așa cum spunea un maestru spiritual, ”oponenții noștri sunt maeștrii noștri”.

* Leu

Călătorii dificile, tensiuni, dezacorduri, frustrări, toate acestea apar dată fiind Luna Plină în Berbec, din 16 octombrie. Unii nativi pot avea probleme cu cazarea, aspect care le poate cauza întârzieri.

Faptul că Luna Plină este în conjuncție cu Uranus determină întâlnirea nativilor cu o persoană dezorganizată, imprevizibilă sau cu o persoană genială. Această ”dezordine” se datorează lui Uranus. Leii pot depăși evenimentele din perioada Lunii Pline, implicându-se în activități de caritate, căutând să studieze și să-și acopere golurile pe care le-au acumulat până acum.

Un alt aspect pozitiv al haosului uranian este faptul cunoscut că ”un dram de nebunie însoțește orice geniu”. Din această combinație, rezultă mereu lucruri uimitoare, care străbat timpul.

* Fecioară

Semnarea documentelor, a contractelor, achizițiilor trebuie amânată de Fecioare până după 20 octombrie. Luna Plină, în conjuncție cu Uranus, nu oferă prea multe energii care să ”lege” acțiunile nativilor în această perioadă.

Marte, în conjuncție cu Pluton în Capricorn, devine apăsător pentru nativi, atât din cauza aspectelor financiare, cât și pentru starea de insecuritate informațională pe care o oferă. Fecioarele trebuie să schimbe parolele la e-mail, laptop, telefon, PIN-ul la card, etc.

Marte oferă suficientă putere Fecioarelor în sectorul dragostei. Nativii vor reuși să intrige pe mulți prin cuceririle pe care le fac în această perioadă, prin magnetismul pe care îl emit.

* Balanță

Luna Plină în Berbec, care este opusul Balanței, ridică probleme, mai ales din partea partenerului nativilor. Partenerul de viață al Balanțelor sau partenerul de afaceri vor fi în dezacord cu nativii, care fie vor deveni capricioși, fie vor reuși să se stăpânească foarte bine.

Pluton și Marte își aduc propriul aport la această tevatură generată de Luna Plină. Sectorul casei Balanțelor este zguduit de energiile astrale. Pot apărea lacrimi între parteneri, stări emoționale intense. Lucrurile trebuie luate mai în ușor, altfel pot degenera.

Venus, în Săgetător din 18, îi aruncă pe nativi pe bancheta din spate a mașinii iubirii timp de patru săptămâni. Indiferent de vârstă!

* Scorpion

Casa muncii și a sănătății Scorpionilor este luminată de Luna Plină, în Berbec pe 16-18 octombrie. Uranus, cel plin de neprevăzut, va aduce unele vești nu tocmai plăcute la serviciu pentru nativi. Chiar dacă Scorpionii reușesc să aducă proiectele la un final, multe se pot întâmpla, care să le strice savoarea succesului.

Mulți dintre nativi pot solicita sfatul unui medic în perioada 13-20 octombrie. Prezența acestei Luni Pline creează tot felul de perturbări fiziologice, iar nativii care suferă de boli cronice pot înregistra noi puncte de maxim ale suferinței lor.

Venus se deplasează prin Scorpion până pe 17 octombrie, timp suficient pentru nativi să se ocupe de garderoba lor.

* Săgetător

Faza de Lună Plină aduce la suprafață, de obicei, sentimente de toate tipurile. Luna Plină se opune Soarelui în perioada 16-17 octombrie, iar conjuncția Lunii cu Uranus completează tabloul brownian al evenimentelor pe care le vor trăi nativii în această perioadă. Poziția Soarelui sugerează o călătorie lungă pentru Săgetători.

Săgetătorii pot avea probleme cu persoane care activează în mass-media, în mediul academic, în instanțele juridice.

Viața romantică a Săgetătorilor atinge un maximum pe fondul acestei Luni Pline, în data de 15 octombrie. Uranus prezintă nativilor o persoană minunată sau una total haotică, furtunoasă. În ambele cazuri, nativii au doar de câștigat.

* Capricorn

Locuința, un părinte sau o rudă vor abate atenția Capricornilor de la sarcinile de serviciu în perioada Lunii Pline, care tranzitează Berbecul între 16-19 octombrie. Conjuncția Lunii cu Uranus în perioada amintită poate da evoluții neașteptate evenimentelor descrise. Opoziția Soarelui la această Lună Plină va crea unele situații neplăcute legate de partenerii de viață ai Capricornilor sau de partenerii de afaceri ai acestora. Aceștia vor reacționa imprevizibil și nu pe placul nativilor.

Marte și Pluton tranzitează Capricornul în aceste zile, cu efecte asupra finanțelor, dar și a stării energetice a nativilor. Cheltuielile în creștere nu vor resimțite, datorită forței financiare aduse de Pluton.

* Vărsător

Avizul documentelor, deciziile pe care trebuie să le ia Vărsătorii mai pot aștepta. Luna Plină și Uranus transformă multe din acțiunile nativilor în situații imprevizibile, haotice, care îi seacă de energie.

Contractele semnate în această perioadă, chiar dacă sunt în regulă, vor genera efecte dintre cele mai neașteptate, stranii, după mai mult timp. Această perioadă durează între 16 și 20 octombrie.

Venus se mută în Săgetător din 18 octombrie. Nativii își pot planifica mai multe excursii, momente de relaxare alături de persoana iubită. Planificarea acum, iar execuția se recomandă a fi lăsată după 8 noiembrie, când Marte începe să tranziteze Vărsătorul.

* Pești

Un regres financiar îi urmărește pe nativii din Pești. Ei au avut astrele favorabile pentru a crește financiar la sfârșitul lui septembrie și în prima decadă a lunii octombrie. Să sperăm că și-au făcut lecțiile temeinic. Luna Plină în Berbec, care durează din 16 până în 20 octombrie, perturbă cheltuielile nativilor, iar Uranus, aflat în conjuncție cu Luna, aduce și evenimente neprevăzute.

Saturn încă predă Peștilor lecții de curaj, oportunitate și putere în abordarea obiectivelor din cariera lor profesională. Totul depinde de nativi, cum vor ieși din starea atât de plăcută poporului nostru și prinsă în proverbul ”capul plecat sabia nu-l taie”. Oricum, Venus, în Săgetător din 18 octombrie, îi va stimula într-un fel sau altul pe Pești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.