Ionel Arsene: ”Județul Neamț poate crește frumos sub ochii noștri”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit marți, 11 octombrie, cu operatorii economici din domeniul turismului, pentru a discuta despre proiectele turistice ce urmează a fi implementate în următorii ani în județ.

cj-turism-1
cj-turism-2
cj-turism-3
cj-turism-4

Le mulțumesc celor peste 90 de participanți, agenții de turism, proprietari de hoteluri și pensiuni, care și-au făcut timp și au răspuns invitației noastre la dezbaterea cu tema «Să dezvoltăm împreună turismul nemțean». Am fost impresionat să constat interesul deosebit al celor prezenți pentru dezvoltarea județului într-un brand de țară. Abordarea unui astfel de proiect reprezintă responsabilitatea pe care mi-o asum și încrederea că județul Neamț poate crește frumos sub ochii noștri. Avem potențial, avem oameni capabili să facă turism, trebuie doar să existe și voință. Din partea mea și a Consiliului Județean există deschidere către realizarea de proiecte în acest domeniu, care să pună județul Neamț nu doar pe harta turistică a României, ci și a Europei. Sunt de părere că Neamțul și locuitorii săi trebuie să-și recâștige demnitatea de altădată. Județul nostru a suferit prea mult din cauza lipsei unei direcții pe termen lung și a unei viziuni de dezvoltare. Este timpul ca aceste lucruri să se schimbe, este nevoie de un proiect de județ pe termen lung. Îmi doresc să ne mobilizăm și să acționăm ca o comunitate unită și determinată, într-un parteneriat pentru următorii ani. Vă cer să-mi acordați încrederea și sprijinul necesar, pentru a putea materializa obiectivele pe care vi le propun pentru dezvoltarea Neamțului”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, asigurându-i pe participanți de întregul său sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă.

La dezbatere, s-a discutat și despre participarea județului Neamț la Târgul de Turism din luna noiembrie, la care Consiliul Județean Neamț își dorește un concept de stand inedit, cât și despre oportunitatea organizării unui Târg de Crăciun în județul Neamț. Dezbaterea organizată marți reprezintă un prim pas dintr-un șir de întâlniri pe care președintele Arsene dorește să le aibă cu cei din Neamț care activează în domeniul turismului.

sursa: Consiliul Județean Neamț

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *