Neculai Ivanov – cheia spre consultanță de succes la Apa Serv

ivanov 2Intrat pe nedrept într-un con de umbră, Neculai Ivanov, omul care a condus Apa Serv, care a plecat de la Apa Servpentru a deveni team manager la Tractebel Engineering GDF Suez (unde s-a ocupat de un contract important cu Apa Serv), revine acum în forță.

Conducerea companiei, aflată în conflict deschis cu Consiliul Județean Neamț, care a forțat schimbarea consiliului de administrație, a mutat și ea ca la șah și a dat publicității tabelul cu oamenii selectați pentru a face parte din noul consiliu de administrație, selecție făcută de o firmă specializată, SC Adecco Resurse Umane SRL.

Sunt de remarcat câteva nume, dar cel mai tare sare în ochi numele lui Neculai Ivanov, care apare în postura obișnuită de team leder, dar, de data aceasta, la Tahal Consulting Engineers LTD. Surpriză, respectiva societate a câștigat contractul de ”Asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț în perioada 2014-2020”, în valoare 47.590.000 lei!

Ar fi chiar interesantă o revenire a lui Ivanov în Consiliul de Administrație, pentru că atunci, chiar s-ar redeschide un milion de probleme privitoare la lucrări, la societăți de casă cu contracte privilegiate la o anumită vreme etc.

Potențialii administratori rezultați din selecție sunt următorii:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/10/tabel-candidati.pdf

De remarcat, numărul mare de oameni care provin din sistem, cum sunt cei care lucrează în companii similare la Galați, Iași și Botoșani, dar și cei de pe plan local, care au mai avut de-a face cu Apa Serv, în diferite ipostaze. Gelu Moldovanu sau Ioan Munteanu au fost membri în CA al companiei județene, Constantin Iacoban a fost președinte al Consiliului Județean Neamț – acționarul majoritar al Apa Serv -, iar Aurelia Simionică a fost beneficiara indirectă a unor lucrări venite dinspre companie. Rămâne de văzur cine vor fi cei trei care vor completa Consiliul de administrație. (V.B.)

One comment

  • georgescu

    octombrie 8, 2016 at 2:38 pm

    Cum adica Ivanov ? Asta e liber ?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *