Oferta PSD Neamț pentru parlamentare: ”O echipă de oameni serioși și cinstiți, fără probleme penale”

pietricica turism

psdSocial-democrații din Neamț s-au prezentat azi la Biroul Electoral Județean, în formulă aproape completă și condusă de Ionel Arsene, pentru a-și depune dosarele candidaților pentru parlamentarele din 11 decembrie. În discursurile care nu puteau lipsi, s-a subliniat ideea de ”echipă”, ”de oameni competenți”, de ofertă care îmbină tinerețea unuia ca Alexandru Rotaru, bunăoară, cu experiența lui Ioan Munteanu și rigoarea unuia ca Dan Andrușcă sau Vlad Angheluță cu sensibilitatea gingașă a Emiliei Arcan sau a Luminiței Vîrlan.

PSD a venit astăzi în fața nemțenilor cu o echipă de oameni serioși și competenți, oameni care vor să facă mult bine județului Neamț. În proporție de 90% sunt oameni noi, care nu au mai fost până acum parlamentari, dar avem pe lista pentru Camera Deputaților un om cu experiență, cel mai bun parlamentar al Moldovei, așa cum o arată toate statisticile. Este vorba de domnul deputat Ioan Munteanu, cel care deschide lista, și sunt mândru că a ales să candideze din nou alături de noi pentru această funcție. Am fost foarte atent să verific dacă toți candidații propuși de PSD au buletin de Neamț, ceea ce înseamnă că prezentăm electoratului din județ nemțeni. Eu cred că județul are oameni competenți și capabili, care pot să-i reprezinte în Parlamentul României. Am convingerea că electoratul nemțean va aprecia echipa PSD, formată și din tineri, și din femei, dar și din oameni cu experiență. În calitate de președinte al Consiliului Județean, susțin această echipă. Am convingerea că PSD Neamț va câștiga 5 mandate de deputat și 2 de senator. Suntem realiști, nu facem declarații alambicate, așa cum fac cei din Partidul Național Liberal. Cred că am demonstrat în ultimii ani că suntem oameni serioși, că ne ținem de cuvânt și ceea ce promitem ducem la îndeplinire. (…) Am propus o echipă de oameni competenți, serioși și cinstiți. Spunea cineva de la PNL că PSD propune oameni cu probleme penale. Am o echipă de oameni cinstiți, nimeni nu are probleme penale. Ar trebui să se uite mai mult în ograda proprie”, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Emilia Arcan și-a subliniat avantajele oferite de organizația de femei, dar și de activitatea sa în adiministrație, ca vice și președinte al CJ Neamț până în iunie anul acesta.

În ceea ce-l privește pe Ioan Munteanu, el s-a declarat doar… bucuros ”că s-a decis continuitatea PSD Neamț în Parlament prin mine”. ”Cred că am avut o activitate bună în cele trei mandate și sunt convins că voi reprezenta foarte bine locuitorii județului, împreună cu toată echipa PSD Neamț. Sunt convins că electoratul va judeca toate partidele după cum s-au comportat de-a lungul timpului. (…) PSD Neamț beneficiază de un sprijin mare pentru că avem președinte la Consiliul Județean și organizațiile locale se vor implica, vor munci, pentru că își doresc ca PSD să ajungă la guvernare”, a spus deputatul Munteanu.

Ținta PSD în Neamț o reprezintă 5 deputați și 2 senatori. Lista candidaților o găsiți aici. (D.O.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.