Consilier local, demisionar din PSD, îi mulțumește lui Liviu Harbuz!

radu-secuiuConsilierul local PSD Radu Secuiu și-a anunțat demisia, sâmbătă, 19 noiembrie, atât din partid, cât și din Consiliul Local Piatra Neamț. Motivele acestei decizii se pot deduce din postarea de pe pagina proprie de Facebook a politicianului.

“(…) Am candidat pentru calitatea de consilier local al municipiului Piatra Neamț convins fiind că pot fi vocea tinerilor în rândul celor care decid soarta urbei. A fost o decizie bazată pe energia și dorința de a veni în întâmpinarea celor care își doresc să aparțină unei comunități care merită respectul lor, care-i respectă, care le poate oferi condițiile pentru a trăi și a munci aici, fără să se gândească la posibilitatea de a se muta în alt oraș sau în străinătate. Constatând că lucrurile nu merg în direcția bună, am decis, cu aceeași sinceritate și hotărâre, să renunț la calitatea de consilier local și membru al PSD, rămânând, poate mai hotărât, un luptător pentru drepturile tinerilor. (…) Iar pentru aceasta nu trebuie să mă ascund în spatele unei funcții sau unei echipe, care, din păcate, în acest moment, presupune lucruri peste care nu pot trece și care nu corespund felului meu de a fi. (…) Le mulțumesc celor care m-au susținut și îi asigur că proiectele mele viitoare, mari și ambițioase, sunt de natură să schimbe lucrurile în bine. Am alături de mine o echipă de tineri care crede, care poate, care vrea să schimbe lucrurile. Și vom demonstra acest lucru! (…) PS. Nu vreau să închei fără să-i mulțumesc dlui. deputat Liviu Harbuz pentru încredere!”, a postat Radu Secuiu.

În replică, Emilia Arcan, candidat din partea PSD pentru Senatul României, a lăsat să se înțeleagă că Radu Secuiu nu era cine știe ce implicat în activitățile partidului: “Dl. Radu Secuiu a demisionat din motive personale. Eu cred că și-a dat seama că partidul vrea oameni mai implicați în activitățile sale și cele pe care fiecare și-a asumat responsabilitatea că le va trata cu seriozitate”.

Gradul de implicare al dlui. Radu Secuiu, cel puțin în Consiliul Local Piatra Neamț, se poate deduce din următoarea declarație acordată “Mesagerului de Neamț”, prin SMS: ”Bună ziua, referitor la întrebarea dvs., vă rog să vă adresați liderului grupului de consilieri locali ai PSD, dna. Luminița Vîrlan. Nu îmi amintesc exact detaliile de la votul pentru respectivul proiect, pentru că au fost mai multe proiecte și ședințe, dar, repet, detaliile vi le poate da dna. Vîrlan, lider al grupului de consilieri locali ai PSD și cea autorizată să dea informații”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *