Două licee cer 42.500 lei, CL Piatra Neamț le oferă 10.000 lei

cniUn proiect de hotărâre privind încheierea unor parteneriate între municipalitate și Liceul cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț și Colegiul Național de Informatică (CNI) Piatra Neamț va fi supus aprobării în cadrul ședinței de Consiliu Local (CL), de joi, 24 noiembrie.

LPS Piatra Neamț dorește suma de 32.000 de lei, pentru organizarea manifestării intitulate „Zilele Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț – a LIX-a aniversare”, programată între 20 și 27 noiembrie, însă i se propune spre acordare doar 5.000 de lei.

CNI Piatra Neamț are nevoie de o finanțare de 10.500 de lei pentru deplasarea trupei de teatru „Chouette” la Festivalul de Teatru Liceal Bilingv „Eugen Ionescu” din Buzău și pentru realizarea unei expoziții de fotografie, care să ilustreze etapele punerii în scenă a unei piese, precum și editarea unui calendar al emoțiilor trăite și transmise, cu fotografii reprezentative realizate de elevi. Și în acest caz este propusă suma de 5.000 de lei de la capitolul „cultură, recreere și religie”. (A. MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *