PMP pune autocar pentru moldovenii care vor să meargă la vot

pmp-14Alegerile din Republica Moldova stârnesc un interes deosebit și pentru partidele din România aflate în precampanie electorală. PMP, partid care și-a propus ca proiect de țară unirea Basarabiei cu România și al cărui președinte Traian Băsescu a primit recent cetățenie moldoveană, și-a propus în Neamț să pună la dispoziția cetățenilor moldoveni mijloace de transport pentru a se deplasa la Bacău, unde există o secție de votare.

Iată comunicatul celor de la PMP: „Partidul Mișcarea Populară Neamț invită toți cetățenii moldoveni, aflați în județul Neamț să se înscrie pe listele puse la dispoziție de acesta, în vederea participării la votarea alegerii președintelui Republicii Moldova din 13 noiembrie 2016.

Partidul Mișcarea Populară Neamț pune la dispoziția cetățenilor moldoveni cel puțin un autocar care va pleca din Piatra Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 16 până la secția de votare din Bacău.

Partidul Mișcarea Populară este singurul partid politic din România care are ca proiect de țară unirea Basarabia cu România.

Relații la tel. 0233.620.419.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *