Poliția Locală și Stadionul “Ceahlăul” revin în atenția Consiliului Local!

pietricica turism

cl-piatra-neamt-sept-2016Un proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale Piatra Neamț va fi supus dezbaterii în plenul ședinței Consiliului Local de joi, 24 noiembrie. Proiectul este inițiat de consilierii PMP Alexandra Moisii, Marius Ghineț, Cristian Sauciuc și Bogdan Gavrilescu. Se dorește ca, de la 1 ianuarie 2017, norma de hrană a personalului Poliției Locale aflat în activitate să fie în valoare de 32 lei pe zi calendaristică pentru polițiștii locali și funcționarii publici și de 25 de lei pe zi calendaristică pentru agenții de pază – personal contractual și pentru funcționarii publici cu funcții generale. Se adaugă 5 lei pe zi calendaristică pentru toți cei care lucrează în schimburi sau în ture.

Aprobarea încheierii unui contract pentru mentenanța sistemului de iluminat public nepreluat de la SC E.ON distribuție România SA cu Primăria Piatra Neamț în calitate de beneficiar este un alt proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în cadrul aceleași ședințe. Durata contractului este de 5 luni, până la sfârșitul lunii aprilie 2017, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin acte adiționale. Prețul serviciilor prestate este de 41.665 lei fără TVA, la care se adaugă TVA de 8.333 lei, pentru perioada celor 5 luni, valoarea medie lunară fără TVA fiind de 8.333 lei. Tarifele unitare stabilite pentru îndeplinirea contractului sunt ferme, fixe și neindexabile pe o perioadă de un an, urmând a fi actualizate în cazul prelungirii contractului, cu acordul părților. Plata facturilor se va face în termen de 45 de zile de la data înregistrării facturii în registratura Primăriei Piatra Neamț.

Un alt proiect de hotărâre vizează aprobarea raportului de evaluare și scoaterea la licitație publică în vederea închirierii panoului publicitar electronic, situat în Piața Ștefan cel Mare nr. 16 B. Prețul de pornire la licitație va fi de 1.126 lei (253 euro) pe lună. Închirierea se va face pe o perioadă de un un an cu posibilitate prelungirii prin act adițional. Prețul a fost stabilit de un evaluator autorizat, SC UNO Consult SRL, reprezentată de Camelia Dumitrean.

O serie de investiții importante sunt propuse a fi înregistrate în patrimoniul municipiului Piatra Neamț, domeniul public și această inițiativă aparține tocmai primarului Dragoș Chitic. Printre acestea se află celebrele investiții și lucrări efectuate la Stadionul Ceahlăul în anii 2004, 2006, 2007 și 2008: sistemul de sonorizare (249.959,89 lei), execuție împrejmuire și amenajare spații libere sub tribune (98.654,30 lei), extindere tribune, etapa a II-a (128.996 lei), reparații capitale (3.305.326,49 lei) și instalație nocturnă (452.696,76 lei). (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.