Știre actualizată. Primele rețineri la poliția Piatra Neamț

pietricica turism

dna

Actualizare: Din lotul de 14 polițiști intrați în vizorul procurorilor DNA Bacău și duși la audiere după ce deja au fost adunați la sediul Poliției Piatra-Neamț unde lucrează, au fost deja reținuți 5, în jurul orei 21. Este vorba despre un agent de ordine publică (din 4 audiați) și de 4 agenți de poliție rutieră (din 10 anchetați). Toți sunt cercetați pentru fapte de corupție. La Biroul rutier Piatra-Neamț, al cărui șef este Dan Ursărescu, lucrează 3 ofițeri și 17 agenți. Jumătate din efectiv (un ofițer și 9 agenți) este implicat, într-un fel sau altul, în această anchetă.

Știre inițială

Doi ofițeri de poliție de la DNA Bacău și doi de la DGA Neamț fac audieri la această oră (9 noiembrie, ora 17) la sediul Poliției Piatra-Neamț, în două birouri care au cerut să le fie puse la dispoziție. Polițiștii au percheziționat autoturismul de serviciu al Biroului rutier, singurul dotat cu aparat radar. Au fost audiați atât polițiștii rutieri aflați la serviciu, cât și unii dintre cei care aveau liber astăzi. Fiind vorba despre DNA, DGA și polițiști rutieri este clar că se fac activități într-un dosar care privește fapte de corupție, cel mai probabil – luare de mită.

„Deocamdată nu știu despre câți polițiști este vorba, știu doar că este o anchetă în desfășurare care vizează fapte de corupție la nivelul formațiunii rutiere”, a declarat Livia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA. „De îndată ce voi avea informații – sper eu că în seara aceasta – voi posta un comunicat”.

C.M.

2 COMENTARII

  1. asa cum v-am spus , desfiintarea politie in mun. piatra – neamt este cea mai buna solutie .
    retinerile sunt putine in comparatie cu faptele savarsite .
    ar trebui continuat cu IPJ neamt si unitatile de parchet .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.