Târgul de Crăciun la Neamț: ”Toți copiii din Neamț merită să primească daruri”

pietricica turism

Se spune că, fără bradul de Crăciun, sărbătorile de iarnă și-ar pierde o bună parte din frumusețe și farmec. 60 de copii de la Centrele de Plasament ”Elena Doamna” și ”Ion Creangă” și de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca din Piatra Neamț, împreună cu Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, au împodobit bradul de Crăciun amplasat pe esplanada de la Curtea Domnească. «Am ținut neapărat să fiu împreună cu acești copii, de la Centrele de Plasament din Piatra Neamț și CSEI ”Alexandru Roșca” la împodobirea bradului de Crăciun, un brad frumos, un brad care străjuiește Târgul de Crăciun al Neamțului, un Târg de Crăciun la care îi aștept pe toți locuitorii județului, și nu numai, pentru că eu am convingerea că noi, la Neamț, putem organiza evenimente de top, putem așeza județul Neamț pe locul care i se cuvine. Le urez un Moș Nicolae cu foarte multe daruri, pentru că eu sunt convins că toți copiii din județul Neamț merită să primească daruri, iar Consiliul Județean va fi aproape de ei. Consider că a venit momentul să încercăm toți, și oamenii politici, și cei din administrație, să dăm o conduită altfel decât a fost până acum, să realizăm armonie între noi, nu dezbinare și cred că atunci când cineva face ceva ar trebui felicitat. E important să încercăm toți să facem lucruri bune pentru comunitatea noastră. Eu cred că nu suntem mai prejos decât Sibiu, Brașov, Timiș sau alte județe care au un Târg de Crăciun. Sunt extrem de mulțumit de ce a ieșit. Sigur, fiind prima ediție, mai sunt multe de pus la punct, dar am convingerea că va deveni o tradiție și că vom reuși să facem din Neamț un loc extrem de vizitat pe toată durata Sărbătorilor de Iarnă. Vrem ca Neamțul să devină un județ al evenimentelor importante anuale. Le mulțumesc și-i felicit pe toți partenerii care au lucrat împreună cu noi pentru organizarea târgului. Vom fi mereu unde este nevoie de noi în județul Neamț, pentru a dezvolta și a face evenimente pentru nemțeni. Acest târg a fost organizat în două luni, a fost o muncă titanică. Am plecat și la două noaptea din CJ, pentru nu-i ușor să organizezi de la zero un astfel de eveniment. Viitorul Târg de Crăciun va fi conceput începând cu 5 ianuarie 2017, când se sfârșește acest târg, pentru că, pentru a avea succes, așa cum ne dorim noi, trebuie să te ocupi de organizare cu foarte mult timp înainte”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

După împodobirea bradului de Crăciun, copiii au fost serviți cu dulciuri și ceai și au patinat în așteptarea lui Smiley.

sursa foto: CSEI ”Alexandru Roșca” Piatra Neamț/ Irina Bălțătescu.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu daca si Primaria are vreo calitate la acest eveniment, dar lasa o foarte, foarte neplacuta impresie faptul ca nu functioneaza scarile rulante din pasaj. Daca nu acum, atunci cand ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.