Director vechi, director nou la Troleibuzul SA

nadia nastase
Nadia Năstase, director general Troleibuzul SA

Pe 22 ianuarie 2017, potrivit contractului semnat după concursul pentru ocuparea funcției, mandatul de director general al doamnei Nadia Năstase la societatea Troleibuzul SA ar fi trebuit să se încheie. Foarte multă lume aștepta asta, mai cu seamă că, în jurul societății județene de transport public, s-au făcut extrem de multe planuri, inclusiv unele pe bani europeni, planuri care, în cel mai categoric mod, nu o includeau și pe fosta directoare.

Între timp, s-a încercat schimbarea componenței Consiliului de Administrație, cu membri veniți pe filiera noilor șefi de la Consiliul Județean Neamț, schimbare contestată la Registrul Comerțului.

În momentul când toată lumea aștepta cu sufletul la gură numele noului director general, a căzut bomba. Cu precizarea că efectul de bombă l-au resimțit doar cei care nu s-au obosit să citească hotărârile Consiliului de Administrație al Troleibuzul SA, așa cum nu s-au obosit să citească statutul de la Apa Serv SA când au vrut să schimbe Consiliul de Administrațiede aici.

Consiliul de Administrație de la Troleibuzul, folosind probabil modelul patentat deja la Apa Serv SA, compus din Neculai Buculei, Radu Dan, Radu Mâță și Carmen Gherasim, a prelungit contractual Nadiei Năstase până în 24 ianuarie 2021! În decizie, se face trimitere la art. 4 din Contractul de management, care permite această prelungire. acest lucru se întâmpla pe 5 mai 2016, prin hotărârea nr. 22.

Luând în considerare acest document, actuala conducere a Consiliului Județean Neamț are două variante de lucru: fie va contesta decizia, caz în care va trebui să găsească o motivație pertinentă și valabilă, fie va coabita cu vechea directoare, care a dovedit și până acum o capacitate de rezistență pe post ieșită din comun. (V.B.)

24 comments

 • Maris Liliana

  ianuarie 23, 2017 at 3:39 pm

  Felicit pe d-na Director general pentru prelungirea contractului ii urez spor la munca si sa continuie toate proiectele incepute !! este omul potrivit la locul potrivit!!!

  Răspuns

 • corina.h

  ianuarie 23, 2017 at 3:42 pm

  FELICITARI, SA AVETI PUTEREA SI CURAJUL SA REALIZATI IN URMATORII ANI MACAR CAT ATI REUSIT PANA ACUM !!!

  Răspuns

 • Cipri

  ianuarie 23, 2017 at 4:27 pm

  Felicitări!

  Răspuns

 • Viorica

  ianuarie 23, 2017 at 5:09 pm

  Felicitari dnei Director general, succes in noul mandat, multa sanatate, putere de munca si realizarea tuturor obiectivelor!

  Răspuns

 • sanda

  ianuarie 23, 2017 at 7:26 pm

  Felicitări pentru că ați asigurat un transport civilizat în orașul nostru.

  Răspuns

 • Corina

  ianuarie 23, 2017 at 7:35 pm

  Felicitări și multe realizari in continuare

  Răspuns

 • irina

  ianuarie 23, 2017 at 8:28 pm

  felicitari si mult succes in noul mandat

  Răspuns

 • Simona din Iasi

  ianuarie 23, 2017 at 8:36 pm

  va felicit pentru modul in care asigurati transportul public de calatori in orasul piatra neamt

  Răspuns

 • Radu

  ianuarie 23, 2017 at 8:53 pm

  Ar trebui sa ii multumim dnei director pentru transportul civilizat si curat, pe care Troleibuzul IL face in ultimul timp

  Răspuns

 • Nicolae

  ianuarie 23, 2017 at 9:03 pm

  Ma bucur pentru doamna Director general. In calitate de beneficiar al transportului public local, am constatat o schimbare in bine a modului in care S.C. Troleibuzul S.A. asigura servicii pentru calatori. M-as bucura ca si alte unitati locale sa se ridice la nivelul acestei societati.

  Răspuns

 • maria

  ianuarie 23, 2017 at 10:28 pm

  Felictari doamna Director general,mult succes,sanatate,putere de munca si realizarea tuturor proiectelor !

  Răspuns

 • Alex

  ianuarie 23, 2017 at 11:50 pm

  Informațiile Dvs. sunt eronate, întrucât Decizia CA prin care s-a prelungit Contractul de mandat al Doamnei Năstase nu poate fi valabilă atâta timp cât doi din cei patru membri ai Consiliului de Administrație indicați de Dvs. nu mai aveau această calitate, întrucât prin Hotărârea AGA nr. 17 din 25.04.2017 (hotărâre aflată pe site-ul societății) acestora le încetase de drept mandatele de administratori! Ca atare, în acest caz s-a produs un abuz și posibil, chiar o faptă penală!!!

  Răspuns

  • Ioana

   ianuarie 27, 2017 at 8:18 pm

   Ca sa vorbesti trebuie să fi în primul rând informat privind legislatia in vigoare.sau tu esti priceput ca tot romanul la toate.conform legislatiei in vigoare,un membru sau mai mulți membri din consiliul CA sunt schimbari in momentul in care s-a inscris la Registrul Comertului cererea de mențiuni privind aceste înlocuiri.Ori la data de 05.05.2016 erau înscrisi ca administrator cei menționați în articol.Hai pa!!!!!!

  • Ioana

   ianuarie 27, 2017 at 8:23 pm

   Scuze pt greseli ortografice.am scris repede

  • Ioana

   ianuarie 27, 2017 at 8:32 pm

   Conform legii contenciosului administrativ o hotărâre sau o decizie a CJ,CL,AGA,CA poate fi contestată in 30 de zile de la data aducerii la cunostintă prin publicare pe sit-ul propriu sau mass-media in 30 de zile. Ori decizia CA si-a facut efectul trecând de atunci nu mai putin de 7 luni. Decizia se poate contesta dar va fi respinsă de instanțele judecătorești.noapte bună băieți.

 • Albert

  ianuarie 24, 2017 at 8:17 am

  De ce in tara asta totul trebuie sa fie politic? Daca un om este bun pe o anumita functie, lasa-l acolo fiindca stie ce are de facut !

  Răspuns

 • Tura Gheorghe

  ianuarie 24, 2017 at 9:38 am

  Gica.
  Avem datoria sa-i multumim Doamnei Director pentru tot ce a facut la S.C.TROLEIBUZUL S.A.
  A venit la societate cand a trebuit si a ridicato la un nivel de invidiatinvidiat.

  Va doresc multa sanatate si putere de munca in continuare.

  Răspuns

 • Florin

  ianuarie 24, 2017 at 10:56 am

  Doamna director Nastase Nadia a muncit foarte mult pt a salva aceasta unitate si pt asta merita tot respectul.Felicitari,sa aveti sanatate si putere de munca!

  Răspuns

 • Lucian

  ianuarie 24, 2017 at 11:15 am

  Daca a inceput mandatul in vechea conducere a Consiliului Judetean si il continua acum,cand mai toti directorii sunt schimbati,inseamna ca e ceva in capul ei.
  Observ ca Troleibuzul are autobuze noi,cateva troleibuze care oricum sunt mai noi decat restul,trasee in afara orasului au,deci directorul nu prea a stat degeaba.
  Sper sa vedem in Piatra Neamt un transport cat mai apropiat de orasele Europei Vestice si nu cred ca se poate face asta decat coabitand cu conducerea Cons.Judetean…nu cu 7 firmulete a cate 3 dube fiecare..

  Răspuns

 • Lidia

  ianuarie 26, 2017 at 10:18 am

  Felicitări pentru numirea in postul de Director General.Imi doresc sa aveti puterea de a continua proiectele începute,si sa ajungem in a avea un transport european

  Răspuns

 • Roxana

  ianuarie 26, 2017 at 10:30 am

  Felicitări doamnei Director,sa aveți sănătate și putere de munca.

  Răspuns

 • Beatrice

  ianuarie 26, 2017 at 10:35 am

  Felicitari si mult succes in continuare !!!

  Răspuns

 • Deea

  ianuarie 26, 2017 at 11:03 am

  Felicitări doamnei Director de la societatea SC TROLEIBUZUL SA pt functia de director general.va multumim ca a-ți acceptat să conduceți societatea si sa va zbateti cu cei din jurul d-voastră care au încercat sa va dea jos din aceasta functie.meritati să rămâneți in aceasta societate pt ca v-ați zbatut ca aceasta sa functioneze bine si a-ți reusit sa o aduceți la nivelul care este acum:autobuze noi,a-ți oferit locuri de muncă,trasee noi.va doresc ca în acest mandat sa aveti mult succes in ceea ce v-ați propus sa faceti pt societate.bafta

  Răspuns

 • Razvan

  ianuarie 26, 2017 at 4:26 pm

  Felicitări si mult succes in noul mandat de director general

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *