Horoscop 2017

Horoscopul 2017 deschide noi perspective ale conștientizării umane. Probabil, darurile sale cele mai valoroase sunt acelea de autoacceptare și de autoapreciere. Înțelegerea de sine dobândită prin horoscop poate fi un pas important în iubirea de sine, care este poarta către Bucurie și Împlinire.

Jupiter a început anul în Balanță, iar tranzitul său se va termina în Scorpion, Saturn rămâne în Săgetător până la 19 decembrie, Uranus va rămâne în Berbec în anul 2017, Neptun continuă tranzitul în Pești, iar Pluton în Capricorn.

* Berbec

În 2017, horoscopul prezice Berbecilor că ar putea adopta unele schimbări radicale în privința modului cum acționează în acest an. Modul cum oamenii percep Berbecii va fi foarte diferit față de anii trecuți. Cu Uranus în tranzit în Casa vieții Berbecilor, vor apărea schimbări în personalitatea nativilor.

Berbecii vor lupta din greu pentru a obține mai multă independență și libertatea de a fi ei înșiși. Acest lucru poate provoca multe argumentații cu persoane apropiate, precum soțul/ soția sau asociați. Ei nu pot să înțeleagă ”noul” din nativi.

În dragoste, în 2017, Berbecii vor fi mai conștienți de dinamica dintre ei și ceilalți. Acest aspect se va îmbunătăți din momentul când Soarele intră semnul Berbecului, pe 20 martie 2017. Noi conștientizări se vor produce în privința nevoilor de relații intime a nativilor și modul de satisfacere a acestor nevoi.

Previziunile financiare avertizează nativii să păstreze cu mare atenție banii și investițiile pe care le-au făcut până acum. Oamenii ar putea încerca să profite de nativi, încercând să-i convingă să facă afaceri cu ei. Lucru care s-ar dovedi, de cele mai multe ori, un dezastru.

Nu este un an bun pentru a extinde afacerile, mai degrabă Berbecii vor fi concentrați și harnici.

Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a rămâne în solvenți pentru următorii câțiva ani și nu pierdeți din vedere obiectivele financiare!

Cele mai bune date pentru dragoste

3 februarie – 22 mai, 9-15 iunie, 3 septembrie – noiembrie

Cele mai bune date la locul de muncă

12 ianuarie – 27 februarie, 9 septembrie – 1 octombrie, 21 decembrie

Cele mai bune date pentru bani

17 aprilie – 9 mai, 10 octombrie, 13 noiembrie – 28 decembrie

* Taur

Taurul, în 2017, s-ar putea implica într-o nouă afacere, care le poate oferi mai multă independență. Pentru ca această afacere să reușească, una din condiții este să fie ținută cât mai mult timp în secret. Pe de altă parte, orice se petrece în viața particulară a nativilor se dorește a fi păstrat acolo.

Pentru 2017, Taurii sunt avertizați să fie atenți să nu piardă nicio oportunitate stând sau nefăcând nimic. Dacă nu știți ce vreți să faceți, faceți ceva, ceva constructiv!

Nativii născuți pe la începutul lunii mai ar trebui să se bucure de intuiție sporită și o dorință de a explora spiritualitatea. Acest fapt se datorează conjuncției dintre Soare și Neptun.

În dragoste, Taurii trebuie să fie conștienți de prezența lui Neptun în Casa prieteniei lor. Acest fapt poate produce confuzii Taurilor în ceea ce privește relațiile lor de amor sau de prietenie. Se recomandă o atitudine diplomatică în relațiile pe care le au nativii.

Cel mai bun timp pentru prieteni este de la jumătatea lunii februarie până la jumătatea lunii martie, apoi, din nou, în decembrie.

Taurii trebuie să învețe cum să tolereze acțiunile celorlalți. Saturn, în tranzit în Casa sexului, a plăților kharmice, determină unele răbufniri pe plan sexual ale partenerilor nativilor. Soțul/ soția se pot îndepărta de nativi pe planul sexual, dat fiind modul cum au fost tratați sau date fiind anumite circumstanțe. Obținerea sexului nu va fi la fel de ușor ca în trecut.

Cele mai bune date pentru dragoste

12 ianuarie, 20 iunie, 5-26 octombrie, 13 noiembrie

Cel mai bune date pentru carieră

28 ianuarie – 14 februarie, 27 august, 22 octombrie – 3 noiembrie

Cel mai bune date pentru bani

12 mai, 18 iulie, 11 noiembrie, 23 decembrie

* Gemeni

Horoscopul 2017 prezice că romantismul va fi în mintea lor în acest an. În 2017, dragostea se mișcă la fel de repede precum săgeata lui Cupidon. Nativii se simt OK cu flirtul pentru distracție, dar, de asemenea, ei sunt în căutarea a ceva mai substanțial. Gemenii sunt dornici să găsească un partener și să își ia un angajament pe termen lung. Această atracție – atașament ar putea fi un sentiment nou pentru ei.

Luna Noua în Gemeni apare pe 25 mai 2017 și nu contează când este ziua lor de naștere. Acest aspect lunar marchează începutul unui nou ciclu pentru nativi.

Timpul pentru planuri sau proiecte la locul de muncă ori lansarea unei idei novatoare poate deveni realitate dacă se înfăptuiește în jurul datei de 7 iunie, când Mercur va fi în mișcare directă.

Jupiter, planeta norocului, se află în Casa romantismului nativilor până pe 5 octombrie 2017. Gemenii se pot bucura de toată fericirea care vine în drumul lor printr-o persoană de sex opus sau mai multe. Se recomandă nativilor să aibă un extinctor la îndemână, deoarece atracțiile sexuale se inflamează în momentele cele mai surprinzătoare.

În 2017, Gemenii nu se pot baza cu adevărat pe banii partenerului sau pe ajutor financiar. Acest lucru este valabil și pentru orice finanțe comune pe care le au cu o altă entitate. 2017 nu este un an bun pentru a lua un împrumut.

Cele mai bune date pentru dragoste

27 august – 14 octombrie, 25 noiembrie, 20 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

24 octombrie, 3-28 decembrie

Cel mai bune date  pentru bani

12-31 ianuarie, 28 iunie – 12 august, 22 septembrie

* Rac

Anul 2017 aduce pentru Raci influențe astrale din semnul de acasă și de familie. Racii au amplificate legăturile emoționale, chiar dacă nu le va plăcea întodeauna să recunoască asta. Racii trăiesc viața la maximum numai atunci când se simt în mediul lor, în totală siguranță.

În acest an, nativii sunt pe cale să experimenteze influența Crucii Cardinale astrale. Soarele va forma cuadraturi cu Jupiter în Balanță și Uranus în Berbec și se va opune lui Pluton în Capricorn.

Se recomandă nativilor să se asigure că sănătatea le este în formă bună. Dacă mănâncă prost, Racii se înceapă să mănânce sănătos! Dacă sunt fumători, să se lase de fumat! Dacă beau, să se oprească! Dacă nu dorm suficient, atunci să optimizeze somnul! Nativii trebuie să învețe cum să facă exerciții de relaxare. Racii trebuie să rămână sănătoși sub stresul acestei Cruci cardinale. Să sperăm că nativii sunt pregătiți pentru toate aceste schimbări și activități. Racii sunt puși în situația unei mulțimi de schimbări, mari și mici, și de situații în care trebuie să ia decizii.

Unii dintre ei vor deveni mai interesați să afle mai multe despre rădăcinile lor vor începe să cerceteze acest lucru. Alții ar putea pleca într-o călătorie, înapoi, la locul lor de naștere sau de unde le provine familia. Jupiter se află în rezidență în Casa credințelor spirituale, religioase sau filosofice a Racilor.

Cele mai bune date pentru dragoste

12  ianuarie, 9-24 iunie, 12-27 august, 13 noiembrie

Cele mai bune date pentru carieră

8 ianuarie, 28 martie – 19 mai, 11 noiembrie, 20 decembrie

Cel mai bune date pentru bani

14 februarie, 23 iulie, 21 august, 13-18 septembrie

* Leu

Poziția și influența astrelor din 2017 atrage atenția Leilor asupra faptului că este timpul pentru acea dragoste serioasă și un angajament serios. Generoși, calzi și plini de viață, Leii sunt lideri înnăscuți, cu un excelent simt de loialitate și demnitate.

Luna Nouă, din 28 ianuarie, deschide calea cercetării atente a unei relații de lungă durată. Aici intră relații de dragoste, dar și relațiile prietenești și parteneriatele, etc.

Este momentul de a preciza caracteristicile persoanei pe care o doresc Leii, pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș de realizare.

În 2017, dragostea este un joc serios pentru Lei, mai ales pentru nativii singuri. Anul ar putea debuta frustrant pentru majoritatea nativilor care nu reușesc să câștige admirația cuiva.

Cariera în 2017 pentru Lei este trasată și de prezența lui Jupiter în Casa comunicării, a gândirii nativilor. Această deplasare a lui Jupiter se produce până pe 10 octombrie. O perioadă suficientă pentru nativii din Leuă pentru a-și acoperi golurile în educație și în comunicare.

Este timpul ca nativii să se concentreze pe comunicare scrisă și proiecte: manuscrise, editare, publicitate și site-uri, de exemplu.

Cele mai bune date pentru dragoste

2 ianuarie – 14 februarie, 18 septembrie – 25 noiembrie, 20 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

10 martie – 6 aprilie, 26 aprilie, 9 mai, 5 septembrie

Cel mai bune date pentru bani

23 ianuarie, 7 martie, 9 septembrie, 20 septembrie, 5 octombrie

* Fecioară

Jupiter, planeta de expansiune, se mută în Casa comunicării Fecioarelor în a doua jumătate a anului. Fecioarele vor primi o veste bună de la frați sau rude apropiate, veste care se referă la o nouă posibilitate de a construi un viitor, mai ales pentru acei nativi care nu și-au aflat încă locul în această lume.

Pentru Fecioare, în dragoste, 2017 este potențat de Pluton, planeta puterii și regenerării. Pluton tranzitează Casa libidoului nativilor din Fecioară. Vor exista ”piese”, acte de putere sexuală pe tot parcursul anului, dar nu trebuie folosite aceste pozne stupide pentru a obține mâna cuiva într-o relație. Nativii vor constata că ceea ce funcționează în dormitor nu funcționează în altă parte.

Neptun se află în sectorul de relații și acestea pot fi deveni un pic mai misterioase, mai psihice sau spirituale.

Pentru unii din nativi, a se îndrăgosti în acest an le poate deschide căile intuiției, imaginației, ale vederii și înțelegerii viitorului. Schimbarea lor poate intriga și îi poate transforma pe nativi în mistici.

Tranzitul lui Saturn din 2017 i-ar putea face pe nativi să conștientizeze că banii nu aduc fericirea sau o stare bună de sănătate și că familia și cei dragi sunt mult mai importante decât ce au realizat până acum.

Cele mai bune date pentru dragoste

12-23 ianuarie, 12 martie, 3 octombrie, 3 decembrie

Cel mai bune date carieră

28 ianuarie – 21 aprilie, 12-25 mai, 16 septembrie

Cel mai bune date pentru bani

15 aprilie – 31 mai, 10 iunie, 13-26 octombrie

* Balanță

Mișcarea planetelor subliniază tranzitul lui Jupiter în Casa vieții nativilor din Balanță. Această Casă guvernează viața în ansamblu, vitalitatea și sănătatea generală, aspectul fizic, dar și personalitatea în evoluția ei. Jupiter va părăsi Casa vieții nativilor prin octombrie 2017. Suficient timp ca Balanțele să se bucure de darurile celeste ale astrelor. Acest tranzit se petrece cu aproximație, o dată la fiecare 12 ani. Poate este cazul ca Balanțele să facă toate lucrurile preferate pe care doresc să le facă.

Prognoza 2017 pentru Balanțe subliniază faptul că relațiile pot lua o întorsătură neașteptată în acest an. O Balanță prinsă într-o relație s-ar putea să conștientizeze că a epuizat această legătură de iubire. Asta deoarece este momentul să meargă mai departe, la o relație mai amplă, mai intensă.

În cazul în care relația lor nu ajunge la un final, nativii vor conștientiza că această relație trece printr-un proces de creștere și de îmbunătățire. În viața lor pot apărea persoane neașteptate, care vor influența nu numai iubirea, ci și cariera nativilor.

În ceea ce privește finanțele nativilor din Balanță, 2017 este anul în care le vor crește activele. Aici sunt incluse și economiile și investițiile, banii de zi cu zi. Va apărea o nouă sursă de venit pentru nativi.

Cele mai bune date pentru dragoste

2 ianuarie, 15 aprilie – 3 mai, 1 iunie, 20 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

20 ianuarie, 24 iunie, 12 august, 3 decembrie

Cel mai bune date pentru bani

20 iunie, 10 octombrie, 4 noiembrie, 28 decembrie

* Scorpion

Până în octombrie 2017, Jupiter se află în Casa secretelor spirituale și sufletești. Trecutul este locul de conspect al nativilor din Scorpion. De aici, unii dintre nativi vor deveni mai conștienți de modul cum au fost realizate parteneriatele anterioare sau alegerile care îi afectează în prezent. Jupiter declanșează, de asemenea, orice contract sufletesc făcut în timp, în această viață sau în alta. Un iubit/ iubită de acum sau de altădată își poate face apariția în viața nativilor.

Anul 2017 pentru Scorpioni reprezintă un timp de învățare spirituală interioară, în cazul în care sunt revelate legăturile cu trecutul, kharma de familie, legăturile kharmice cu alții și Calea sufletului și Idealul.

În dragoste, 2017 prezintă Neptun în Casa dragostei nativilor. Neptun este planeta iluziei și idealismului. Ea poate fi înșelătoare în cele mai multe cazuri. Scorpionii se pot simți neiubiți sau pleacă în căutarea iubirii perfecte. Iar căutătorii vor fi dezamăgiți la sfârșitul acestei aventuri.

În carieră, Jupiter se mută în Scorpion, preluând câteva dintre riscuri. Nativii vor fi surprinși plăcut, dacă vor îndrăzni să-și asume riscuri în carieră.

Jupiter, planeta de expansiune, poate face minuni pentru portofel și garderoba nativilor. Se recomandă atenție la dulciuri și, în general, la prea multă mâncare.

Cele mai bune date pentru dragoste

1-27 ianuarie, 20 iunie, 16 noiembrie

Cel mai bun date pentru carieră

28 aprilie – 3 mai, 19 iulie, 22 august – 2 septembrie

Cel mai bune date pentru bani

8 ianuarie, 12-19 mai, 11 noiembrie, 23 decembrie

* Săgetător

Saturn în semnul Săgetătorului solicită nativilor să-și intensifice eforturile pentru a realiza ceva durabil. Săgetătorii nu trebuie să uite că Saturn coordonează kharma și soarta. Multe din experiențele trecute ale nativilor vin acum la plată.

Dragostea Săgetătorilor în 2017 stă sub semnul surprizei, al evenimentelor neașteptate. Unele promisiuni pot fi schimbate sau rupte, astfel încât nativii nu trebuie să-și ofere prea repede inima cuiva. Oamenii nu sunt întotdeauna cine par a fi sau cine sperăm noi să fie.

Pentru unii dintre Săgetători, s-ar putea ca aventurile sălbatice, de o noapte, două, să fie cele mai puternice emoții în acest an.

Uranus tranzitează Casa creativității, a dragostei nativilor. Ceea ce va conduce numeroși nativi în escapade romantice în acest an. Săgetătorii nu trebuie să aibă așteptări de la aceste ieșiri romantice. Doar să se distreze.

Cu Pluton în tranzit prin Casa banilor nativilor din Săgetător, imaginea financiară este în schimbare. Acesta se poate simți că a fost bogat sau sărac, iar acum e sărac sau bogat. O inversare completă a chestiunilor de bani poate părea că se potrivește cu aceleași tipuri de reluări ale unor evenimente de viață și de circumstanțe care se întâmplă în viața lor.

Saturn, planeta de disciplină, propune nativilor să muncească din greu. Doar în acest fel, nativii vor fi impresionați de rezultate și mândri de realizările lor.

Cele mai bune date pentru dragoste

3 februarie, 3-25 mai, 13 iunie, 1 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

26 aprilie – 16 mai, 10-20 septembrie, 5 octombrie

Cel mai bune date pentru bani

12 ianuarie, 21 iunie – 31 iulie, 12 august, 20 decembrie

* Capricorn

Poziția astrelor din 2017 prezice că nativii vor animați de dorința de a explora tot potențialul care e ascuns în interiorul lor. În acest an, Saturn le va arăta nativilor din Capricorn că pot crea schimbări pozitive în fiecare domeniu al vieții lor, mai ales că beneficiază de asistența lui Pluton.

Saturn, guvernatorul Capricornului, se mișcă retrograd o mare parte din 2017, în Casa kharmei, a înălțării spirituale, a vicisitudinilor vieților anterioare. Perioada 6 aprilie – 25 august 2017 stă sub semnul afundării în abisurile proprii. Ieșirea la suprafață se poate face doar cu ajutorul Adevărului, care eliberează. Acceptarea kharmei și a datoriilor kharmice rambursate sau scadente la un anumit nivel constituie, de asemenea, o portiță mai ușoară. Nativii trebuie să acorde atenție persoanelor care le ajută să depășească acele momente care pot deveni extrem de dificile.

Se recomandă Capricornilor evitarea sentimentelor de furie, frustrare din dorința de a ”plăti înapoi” cuiva care s-a comportat negativ față de ei.

Saturn tranzitează și Casa sănătății nativilor în 2017. Pot reveni anumite afecțiuni, patimi, dependențe de care au suferit nativii în trecut.

Pentru unii dintre nativi, este un moment bun pentru a-și scrie memoriile sau cartea pe care au dorit întotdeauna să o scrie.

Cele mai bune date pentru dragoste

9-16 mai, 24 iunie – 12 august, 25 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

12-25 mai, 27 august – 22 septembrie, 19 octombrie

Cel mai bune date pentru bani

2-28 ianuarie, 14 februarie, 22 august – 13 septembrie

* Vărsător

În 2017, Vărsătorii sunt atinși de poziția Nodului Nord în Leu. Accentul cade pe învățare, pe prețuirea vieții, pe construirea unor relații umane calde. Nodul Sud în Vărsător recomandă nativilor să tempereze unele din calitățile lor. Excesul poate dăuna. De exemplu, prea multă independență, prea mare importanță acordată libertății personale poate duce la orgoliu nemăsurat, la o înstrăinare față de oameni, față de rasa umană și la o lipsă de respect față de ceilalți.

Se poate spune că Axele nodale sugerează că drumul de urmat este prin Inimă și mai puțin prin detașare.

În ce privește relațiile sentimentale, Saturn este în Casa prieteniei. Astfel, s-ar putea simți că toți prietenii nativilor sunt atașați sau pe cale de a deveni gravi în relațiile lor romantice. Chiar dacă Vărsătorii au cu ce să își atragă partenerii, se vor simți lăsați pe dinafară.

În 2017, banii Vărsătorilor se află sub influența lui Neptun, în Casa venitului obținut. De aici, nativii nu vor cunoaște cu exactitate cât de bogați sau de săraci sunt.

Pentru unii Vărsători, banii vor aluneca printre degete din cauza cheltuielilor neașteptate și facturilor, echipamente IT sau utilaje tehnice ori electrice, cum ar fi telefoane, calculatoare, aparate fax, echipamente stereo etc.

Cele mai bune date pentru dragoste

9-16 mai, 24 iunie – 12 august, 25 decembrie

Cel mai bune date pentru carieră

12-25 mai, 27 august – 22 septembrie, 19 octombrie

Cel mai bune date pentru bani

2-28 ianuarie, 14 februarie, 22 august, 13 septembrie

* Pești

Poziția astrelor în 2017 arată că, pentru Pești, anul începe cu călătorii și continuă tot așa. Unele călătorii sunt pe distanțe fizice, altele spirituale.

Jupiter, planeta norocului și a bunelor șanse, se mută în Casa conexiunilor pe distanțe lungi și a călătoriei în cursul lunii octombrie.

Dragostea Peștilor intră în zona fierbinte și pot apărea unele probleme neașteptate, care implică bani. Nativii pot planifica întotdeauna pentru viitor și pot încerca să fie cât mai bine pregătiți, dar ceva se poate întâmpla, ceva care va fi dincolo de controlul lor.

Gândurile nativilor sunt consumate cu munca și obiectivele profesionale, astfel încât preocupările lor privind viața de familie sunt marginalizate. Membrii familiei pot avea un sfat bun pentru ei, în ce privește obiceiurile de muncă.

În 2017, banii Peștilor stau sub semnul lui Jupiter, care tranzitează Casa moștenirilor, a procesor psihice, până prin octombrie. Vor fi afectate temerile nativilor privind salariul, pensia, conturile comune etc.

Unii dintre Pești ar putea fi beneficiarii generozității unei persoane. Dacă vor primi o sumă de bani, se recomandă să-i investească în viitorul lor.

Este un an plin de oportunități speciale sau rare pentru călătorii care aduc un progres. Peștii pot face descoperiri despre lumea lor sau chiar despre un potențial partener.

Cele mai bune date pentru dragoste

12 ianuarie, 21 iunie – 10 septembrie, 20 septembrie, 5 octombrie

Cel mai bune date pentru carieră

8 ianuarie, 19 mai – 23 iulie, 11 noiembrie, 23 decembrie

Cel mai bun date pentru bani

3 februarie, 28 aprilie – 9 iunie, 27 august – 19 octombrie

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *