Rușinică pentru ALDE Neamț! Plătiți chiria, dle vicepreședinte de Consiliu Județean! Știre actualizată

alde-2

Pe lista spațiilor închiriate de SC Publiserv SA, societate a municipiului Piatra Neamț, se află și cel din Piața Mihail Kogălniceanu, la nr. 3, unde își desfășoară activitatea filiala ALDE Neamț.

Demn de remarcat este că ALDE apare cu o datorie la chirie și utilități de fix 3.145,92 lei, la data de 26.01.2017.situatie

Un alt aspect important care trebuie reținut: ALDE este parte a coaliției de guvernare pe plan național, iar la județ deține funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean, în persoana președintelui de filială, dl. Ion Asaftei.

Chiria se învârte pe la 700 de lei, o nimica toată dacă ne raportăm la pretențiile partidului, la valoarea financiară a oamenilor din jurul dlui Asaftei și la poziționarea spațiului, în buricul târgului.

Legal și contractual, ar fi trebuit ca spațiul să fie deja eliberat, dar, cum vorbim despre un partid care apără principiile unei economii cu adevărat liberale, probabil că s-a făcut o derogare de natură social- democrată. (V.B.)

 Actualizare: La scurt timp după apariția materialului caseria de la Publiserv SA a fost îndestulată cu o parte din datoria existentă. Semn că se poate dacă există un pic de presiune. În rest, cu rușine, rămâne cum am stabilit.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *