GALERIE FOTO S-au reluat protestele la Piatra Neamț!

pietricica turism

Lipsa unei comunicări adecvate, a unor revendicări clare (demisia Guvernului Grindeanu și înlocuirea cu alt Guvern, al aceleiași coaliții, pare un demers forțat, chiar dacă motive există, suficiente), o anumită blazare chiar a organizatorilor, toate au făcut ca, la Piatra Neamț, să se adune la protest mai puțină lume decât se preconiza. După o perioadă de acalmie, protestele antiguvernamentale s-au reluat, în această seară (18 februarie), la Piatra Neamț. La Casa de Cultură, nu în fața Teatrului Tineretului, s-au strâns în jur de 30 de persoane și, de data aceasta, nu s-a mai plecat în marș.

Andrei Carabelea, organizatorul acestor întâlniri a spus că “vom continua și mâine, 19 februarie, de la ora 18. Sunt convins că vom fi într-un număr mai mare, pentru că deja știm că mulți nu au venit astăzi, pentru că aveau impresia că vom rămâne să protestăm doar duminica”.

Printre protestatari, s-a aflat și Sebastian Burduja, candidat independent la Camera Deputaților. “Sunt venit în Piatra Neamț pentru câteva evenimente de familie și am ținut foarte mult să particip cu soția și cu copilul nostru și la această acțiune civică. (…) Important este să continuăm să transmitem acest mesaj, că suntem cu ochii pe ei, pentru că, acum, dezbaterea este în parlament și, bineînțeles, temerea rămâne, că vor încerca să treacă un text de lege similar prin parlament, unde au majoritatea”. 

În condițiile în care mesajul organizatorilor nu se va înviora sau dacă Guvernul nu va mai face o prostie la fel de mare ca aceea de a pune ministru o caricatură gen Iordache, este greu de crezut că vom avea participarea și entuziasmul din perioada de început a protestelor. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.