Horoscop 16-22 februarie: Soarele vine cu energii, Marte cu lupte pentru putere

Este cunoscut, de către inițiații din toate timpurile, chiar din vremuri imemoriale, faptul că un gând, structurat pe o anumită intensitate și frecvență, de exemplu un gând, despre o acțiune puțin rea, mai rea sau chiar foarte rea, ca și un gând (îl vom numi gândul inițial) despre o acțiune bunicică, bună sau foarte bună, pornește din mentalul omului… și accede imediat în planul informațional, planul sau câmpul akașic. Aici se asociază cu gânduri de aceeași frecvență și intensitate și constituie o formă, gând-informație, de o valoare și o capacitate mult superioară gândului inițial. Gândul inițial, care păstra, la început, personalitatea emițătorului, se transformă acum într-o nouă entitate energo-informațională, numită EGREGOR. Această entitate devine de sine stătătoare și va acționa, cu precădere, asupra zonei teriene de unde a fost generată– ”Teoria morfogeneticǎ (Sau despre dinamica câmpurilor morfice)”, prof. dr. psiholog-parapsiholog Lucian Iordănescu

* Berbec

Mercur, în sextil cu Marte până pe 20 februarie, creează o zonă energetică favorabilă gândirii pozitive pentru nativii din Berbec. De asemenea, sunt stimulate activitatea mentală și gândirea creativă. Berbecii își pot planifica activitățile în funcție de tipul problemelor pe care le au de rezolvat.

Reflexele nativilor sunt îmbunătățite în această perioadă. Sunt favorizate activitățile de afaceri, acele acțiuni care implică negociere sau meșteșugurile.

Venus atrage oameni frumoși și acțiuni frumoase alături de Berbeci, pe 17-18 februarie.

Soarele oferă Berbecilor suficiente energii pentru a se promova cu succes și pentru atingerea scopurilor în această perioadă.

Între 19-22 februarie, Uranus aduce noutăți interesante și conversații stimulatoare.

* Taur

Soarele aruncă raze tangențiale Taurilor. Chiar și așa, nativii primesc suficiente energii pentru a se simți mândri, încrezători, entuziaști. Pluton are un efect puternic asupra modului cum privesc viața nativii din Taur. Cei mai mulți dintre ei se vor mult mai conectați spiritual cu viața, cu prietenii, cu familia.

Mercur favorizează sau, mai bine, destabilizează într-o mică/ mare măsură efectele benefice ale Soarelui. Totul depinde de atitudinea Taurilor. Mercur favorizează gândurile negative și cuvinte dure. Taurii par să vadă doar ce este mai rău în toată lumea.

Întâlnirile importante, negocierile și deciziile ar trebui să fie programate mai târziu. Taurii să solicite sfatul cuiva competent dacă trebuie să semneze un contract.

* Gemeni

Venus oferă abilități sociale excelente pentru nativii din Gemeni în această perioadă. Ei sunt capabili să-și facă prieteni mult mai ușor, să lege conversații cu persoane importante, dar inabordabile până acum.

Gemenii pot trăi o criză de încredere, dată fiind o cuadratură solară din această perioadă. Se recomandă o abordare defensivă, atunci când nativii sunt implicați în diverse conflicte.

Neptun îi ajută pe nativi într-un mod subtil, dar cu efecte vizibile. Le crește Gemenilor energia gradual, până când aceștia vor fi capabili să-și realizeze firesc cele mai multe dintre planuri.

Nativii care au de realizat o negociere o pot face până pe 20 februarie. Mercur vine în ajutorul lor, iar câștigurile sunt semnificative.

* Rac

Soarele favorizează Racii pentru ”legarea” unei relații într-un mod mult mai ușor decât în alte situații. Nativii pot să îndrăznească la o persoană pe care o considerau greu de cucerit sau inabordabilă.

Venus crește nevoia de afecțiune a nativilor din Rac. Aceștia vor resimți nevoia de a iubi mai mult decât cea de a fi iubiți.

Pluton bate puternic la ușa vieții Racilor. El aduce hotărâre în privința preluării controlului propriei vieți. Mulți dintre nativi sunt, de o perioadă de timp, precum ”frunza-n vânt”.

Neptun este foarte puternic acum pentru Raci. El ajută la sublimarea diferitelor energii ale nativilor, lucru necesar ca ei să poată accesa o cale spirituală. Iar acest fapt nu este o opțiune, ci o obligație. Neptun și-a început această misiune din ianuarie 2017 și o va continua până în februarie 2021.

* Leu

Viața pare lipsită de griji pentru nativii din Leu, datorită prezenței lui Venus deasupra lor. Ar merge o vacanță, chiar dacă nu a trecut prea mult timp de la sărbătorile de iarnă.

Apariția lui Marte în harta astrologică a Leilor în această perioadă determină o creștere a energiei nativilor, a încrederii în sine. Energia sexuală a nativilor este echilibrată, fără a fi periculoasă, agresivă.

Mercur aduce conflicte și tensiune. Comunicarea și activitatea mentală a Leilor sunt stimulate, de aici pot decurge o serie de inadvertențe, pentru că nativii au mereu argumente. Deciziile importante, negocierile, semnarea contractelor trebuie evitate de nativi în aceste zile.

* Fecioară

Soarele este o prezență oarecum dificilă pentru nativii din Fecioară. El se află în opoziție față de constelația nativilor, astfel că dușmanii și concurența Fecioarelor vor face tot posibilul să scoată la suprafață tot ceea ce este mai rău ei. Stăpânirea de sine îi va transforma în regi și regine pe nativi.

Opoziția lui Neptun față de zodia Fecioarei transmite nativilor predispoziții precum crize de identitate. De asemenea, Neptun acționează ca o oglindă, astfel că apropiații, cunoscuții nativilor se transformă în diferitele fațete ale lor. Ceea ce nu este prea plăcut și nici sănătos, dacă durează prea mult timp.

Mercur îi ajută pe nativi cu o amplificare a reflexelor.

* Balanță

Standardele Balanțelor în amor trebuie menținute la cote ridicate, elevate. Altfel, prezența lui Venus în opoziție față de Balanță devine sinonimă cu ”gardian al kharmei” și nativii pot suferi pe tărâmul plăcut al dragostei. Cu alte cuvinte, nu te îndrăgosti de cineva sub nivelul tău spiritual, intelectual.

Planul material contează prea puțin atunci când două suflete pereche se întâlnesc.

Marte, în cuadratură cu Pluton între 19-24 februarie, aduce lupte pentru putere, confruntări între Balanțe și cei asupra cărora nativii doresc să-și exercite controlul total. Nativii trebuie să o lase mai ușor cu ego-ul la locul de muncă, chiar dacă au sesizat oportunități de avansare în carieră. Scopul nu scuză mijloacele!

* Scorpion

Soarele creează toate condițiile pentru ca nativii din Scorpion să trăiască stări de armonie interioare, calm și echilibru. Planurile lor nu au motive să scârțâie în această perioadă, obiectivele pot fi atinse mai ușor decât în alte perioade, alte persoane nu se vor opune, nu vor sta în calea Scorpionilor.

Pluton susține creșterea sufletească a nativilor din Scorpion. Apar noi oportunități în viața nativilor. Scorpionii pot aplica reforme în viața proprie, fără a se teme de eșec sau deraieri de la planurile pe termen lung.

Neptun netezește calea nativilor către o viață spirituală, mai ales dacă această alegere nu provine din cauza unei crize de sănătate sau pentru că unii Scorpioni și-au pierdut calea.

* Săgetător

Venus vine cu o adiere de vacanță pentru Săgetători în aceste zile. Chiar dacă nu pot părăsi serviciul, nativii o pot ”lăsa mai moale”, se pot învoi, totul cu scopul de a se relaxa, de a se odihni, de a se distra.

Soarele ridică anumite probleme existențiale pentru Săgetători în perioada 17-28 februarie. Nativii pot avea crize de încredere în forțele proprii, datorate unor șefi sau profesori. Mercur ridică un văl negativ, în sensul că Săgetătorii pot avea furtuni de gânduri, lipsă de judecată și raționament. Odată înțeles acest lucru și locul de unde provine, nativilor le va fi mai ușor să-și revină la parametri optimi.

* Capricorn

Venus crește nevoia de dragoste și afecțiune pentru nativii din Capricorn până pe 21 februarie. Orice tensiune în relație va ieși la suprafață. Indiferent de efecte, este bine pentru Capricorni să înfrunte situația, dar nu neapărat pe partenerul lor.

Soarele oferă condiții de dezvoltare a expresivității nativilor. Atingerea scopurilor devine mai facilă pentru nativi, fără piedici sau invidii. Până pe 28 februarie, este o perioadă excelentă pentru Capricorni pentru a face progrese reale cu lucrurile din viața lor: muncă, relații, obiective pe termen lung.

Până pe 25 februarie, Marte creează nativilor o stare interioară de a se afirma în mod agresiv. Poate au dreptate, dar lucrurile trebuie înfăptuite cu calm.

* Vărsător

Marte crește energia fizică, curajul și încrederea în sine pentru nativii din Vărsător. Acest fapt permite nativilor să se manifeste conform propriilor dorințe, fără a se confrunta cu opoziția. Vărsătorii radiază acum un tip de energie, care transformă relațiile sexuale cu partenerul lor în momente de extaz nemaitrăite până acum. Această influență a lui Marte poate fi folosită și de Vărsătorii care sunt singuri, pentru a-și atrage un partener.

Mercur, în sextil cu Marte până pe 18 februarie, amplifică reflexele nativilor, Vărsătorii devin neîntrecuți la negocieri, curajul și spiritul de luptă sunt incendiare.

Până în 2019, Uranus îi ajută pe Vărsători să se exprime mai complet decât până acum, mai în ton cu cine sunt ei cu adevărat.

* Pești

Soarele îi ajută pe nativii și Pești să fie ei înșiși o perioadă mai mare de timp. Este vremea ca nativii să-și facă planurile pentru anul în curs. Chiar dacă multe ”par așezate”, este timpul unei reevaluări. Mai multă relaxare, vacanțe și gânduri luminoase sunt câteva sugestii pentru Pești.

Saturn poate aduce stări de presiune, de greutate. Saturn se manifestă prin șefi, profesori, părinți sau guvern în această perioadă. Pe 22-24 februarie, Mercur ”taie” tendința lui Saturn, oferind nativilor zile excelente în doi, relații de afaceri fructuoase.

Veștile bune sunt aduse de Jupiter, în perioada 20-22 februarie. Cercetarea, studiul și socializarea sunt cele mai favorizate domenii în care activează nativii.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *