Horoscop de Dragobete și Mărțișor, cu eclipsă de Soare la interior

În viitorul apropiat, spitalele vor fi o combinație între tehnici chirurgicale moderne și echilibrarea energiei spirituale. De exemplu, ți-ai sucit încheietura mâinii. Intri în spital si un consilier spiritual îți evaluează energia. Această persoană, instruită în domeniu, folosește echipamente moderne de vizualizare a aurei, pentru a-ți evalua afecțiunea. Împreună cu consilierul, vei afla că, în subconștient, îți doreai să te accidentezi, pentru a putea să-ți iei o zi liberă, de la serviciul tău stresant și plictisitor, pe care, de fapt, îl urăști. În final, decizi să-ți cauți un alt job, care să te reprezinte în mai mare măsură, o poziție în care să te simți mai bine și de ce nu să te și distrezi?!

* Berbec

Mercur formează un unghi ideal cu Saturn pe 23-24 februarie. Acum este momentul ca Berbecii să facă o promisiune, dacă doresc ca aceasta să se realizeze.

Inspirația o aduce Neptun, pe 26 februarie, astfel că Berbecii vor realiza tot ce își propun în afaceri și dragoste.

Venus și Marte traversează constelația Berbecului în această perioadă. Astrologii antici descriau periplul lui Marte în Berbec ca pe un avantaj puternic pentru nativi. Interesele Berbecilor primau, ideile erau prezentate cu forță, curaj, determinare și unitate.

Luna Nouă din 26 februarie, combinată cu efectele unei eclipse solare din aceeași dată, îndeamnă nativii să-și depășească fricile, să triumfe, indiferent de situație.

* Taur

Eclipsa solară din 26 februarie nu este vizibilă în România, dar produce efecte asupra nativilor tuturor zodiilor. Această eclipsă cade în constelația Peștilor și luminează Casa creativității nativilor din Taur. Neptun își amplifică semnătura energetică în această perioadă, iar Taurii vor fi atrași în zona visului creativ, a imaginației.

Marte se află în conjuncție cu Uranus după 26 februarie, creând un aspect fierbinte pentru Tauri. Marte cunoaște totul despre forță, Neptun aduce cu el surpriza.

Nu se recomandă intervenții chirurgicale la sfârșitul lui februarie, dar nici la începutul lui martie. Harta astrologică indică amânarea acestui tip de tratament până după luna mai. Pe 24 februarie, nativii cu copii ar putea să-și lase odraslele la bunici.

* Gemeni

Luna Nouă din 26 februarie și eclipsa de Soare din aceeași dată luminează Casa faimei și onorurilor nativilor din Gemeni. Aceștia vor avea oportunități de avansare pe plan profesional sau vor avea ocazii de a-și schimba jobul, profesia. Mulți dintre Gemeni vor fi activi în presă la sfârșitul lui februarie. Unii dintre ei ca reporteri, alții ca subiect de știri.

Saturn eliberează mai multe căi prin care Gemenii au ocazia de a semna un contract important pe 23 februarie. De asemenea, Gemenii vor fi maeștri ai cuvintelor în contractul pe care îl redactează. Acest fapt nu se petrece în fiecare zi, mai ales ca dar din partea lui Saturn.

* Rac

Marte luminează Casa onorurilor și faimei nativilor din Rac până pe 9 martie. Aceștia se bucură de recunoaștere din partea tuturor celor care îi cunosc, indiferent de ceea ce fac. O aură misterioasă îi învăluie pe nativi. Pentru 24 februarie, Racii își pot comanda lenjerie sexy, deoarece urmează un week-end fierbinte.

Uranus vine cu suficiente energii pentru ca Racii să poată crea cele necesare unei securități crescute. Se pare că, în perioada care urmează după februarie, nativii zodiei vor fi ținta unor atacuri, mai mici sau mai mari. Saturn pune și el umărul la protecția Racilor.

Mercur împreună cu Saturn lucrează pe 23 februarie pentru stabilitatea nativilor.

* Leu

Eclipsa de Soare din 26 februarie va deschide noi căi pentru nativii zodiei în ceea ce privește banii. Leii sunt guvernați de Soare, iar eclipsele solare sunt evenimente puternice, resimțite de nativi.

Casa potențată de acest eveniment astronomic este Casa banilor altor oameni, capitalului de risc, a plăților de asigurare, a câștigurilor din moșteniri. Neptun ajută nativii care sunt actori. Aceștia vor primi contracte bănoase.

Pe 24 februarie, Leii se simt bine în pielea lor, dar cei mai mulți vor fi singuri de Dragobete. 1 martie îi răzbună, astfel că nativii nu trebuie decât să-și conserve forțele pentru ceva măreț.

* Fecioară

Marte, în Berbec până pe 9 martie, deschide poarta cheltuielilor pentru Fecioare. Dar Universul nu lasă lucrurile în dezechilibru, căutând mereu căi de a le echilibra. Astfel, nativii din Fecioară vor primi suficienți bani pentru a acoperi majoritatea cheltuielilor.

Dragobete se anunță furtunos pentru Fecioare în acest an. Despărțire urmată de o împăcare fierbinte este cel mai probabil scenariu.

Conjuncția dintre Marte și Uranus, din 26 februarie, are loc în Casa financiară a Fecioarelor. Nativii vor primi vești pozitive sau nu despre bani. Această conjunctură îi predispune și la impulsivitate pe nativi.

Mercur și Saturn își unesc forțele pe 23 februarie, pentru stabilitatea pe termen lung a Fecioarelor.

* Balanță

Saturn este activat de eclipsa solară din 26 februarie. Este un moment favorabil nativilor din Balanță, pentru a semna documente, pentru a testa limitele legale ale contractelor.

Jupiter în Balanță trimite energii care pot afecta, în bine sau în mai puțin bine, sănătatea nativilor din Balanță. Dentistul și oftalmologul pot fi locul unde nativii să se consulte în această perioadă. Prevenția e mama sănătății! Prezența activă a lui Neptun pe 26 februarie poate complica efectele unor medicamente necesare Balanțelor. Nativii trebuie să se intereseze la reacțiile secundare ale medicamentelor care li s-au prescris.

1 martie schimbă registrul energetic al Balanțelor. Lucrurile vor intra pe o pantă ascendentă.

* Scorpion

Marte, guvernatorul nativilor din Scorpion, se află în turneu în Casa lucrurilor de zi cu zi a nativilor, până pe 9 martie. Acest fapt îi determină pe nativii zodiei să aloce resurse însemnate de energie, pentru toate lucrurile mici sau mari la care lucrează.

Marte și Uranus își unesc forțele pe 26 februarie. Orice se poate întâmpla cu Uranus implicat într-o conjuncție. Se recomandă atenție la volan, purtarea centurii de siguranță și fără SMS în timpul mersului. Tot în această dată, se recomandă prudență pentru Scorpioni atunci când vorbesc. Ei trebuie să fie atenți la ce spun, cum o fac, deoarece puterea cuvântului este amplificată de astre.

* Săgetător

Marte, în Berbec până pe 9 martie, luminează Casa iubirii nativilor din Săgetător. Nativii vor avea ocazia să fie plini de pasiune, energie. Scena este pregătită pentru dragoste, cel mai bine acum, comparând ultimii doi ani.

Venus se alătură lui Marte, astfel că relațiile nativilor vor fi pline de scântei! Dragobete este un motiv în plus pentru a sărbători iubirea. Ceea ce este greu de decelat în aceste influențe planetare este faptul că iubirea nativilor se poate revărsa în întregime asupra persoanei iubite sau asupra altor persoane, de care Săgetătorii se pot îndrăgosti acum.

Mercur guvernează Casa parteneriatului și a căsătoriei. Iar Mercur este foarte activ pe 23 februarie.

* Capricorn

Venus se află în Casa locuinței nativilor din Capricorn. Acolo va fi până pe 6 iunie. O perioadă lungă, în care nativii se pot implica în proiecte de redecorare, pot fi mai aproape de familie, înfrumusețând-o cu tot felul de mici invenții, inovații, creând o atmosferă veselă, armonioasă.

Promisiunile făcute pe 23 februarie vor fi păstrate. Saturn și Marte își dau mâna în această zi, umplând cu energie pozitivă tot ce se promite din suflet.

Pe 26 februarie, se recomandă ca nativii să fie plecați într-o călătorie, în apropierea unei ape, a unei zone înzăpezite etc. Neptun, guvernatorul mărilor, a apelor, va fi proeminent deasupra Capricornilor.

* Vărsător

Mercur guvernează finanțele și dragostea nativilor din Vărsător. Iar Mercur, în Vărsător pe 21 februarie, nu își diminuează efectele într-o zi! Astfel că ambele sectoare ale nativilor sunt potențate pozitiv de un Mercur energic.

Pe 23 februarie, Mercur în Vărsător primește un ajutor de la Saturn. Este o zi a iubirii pentru Vărsători.

De Dragobete, nativii sunt deja încălziți. No comment!

Spre sfârșitul lunii, Uranus va fi aproape de Marte, conducând la energii fierbinți. Nativii trebuie să fie prudenți la volan. Uranus guvernează lumea digitală, astfel că Vărsătorii ar trebuie să fie atenți la atacuri cibernetice, la mesaje text primite/ scrise la volan etc.

* Pești

Cariera nativilor este pe foc pe 23 februarie. Mercur lucrează cu Saturn, care traversează Casa carierei nativilor din Pești. Discuțiile avute în această zi vor avea ca finalitate un sentiment de stabilitate pentru nativi.

Eclipsa de Soare din 26 februarie va avea loc în Pești. Luna Nouă este prezentă. Nativii vor avea multe rugăminți, comenzi de realizat. De la prieteni, de la părinți, de la copii, de la apropiați.

Marte și Uranus în Berbec își unesc forțele în Casa venitului obținut al Peștilor. Este dificil de decelat modul cum vor decurge lucrurile în continuare: pozitiv sau mai puțin pozitiv. Cert este faptul că vor urma schimbări majore.

Sănătatea nativilor are scăpări. Un diagnostic incomplet de acum două luni sau insuficient tratat de nativi poate da afecțiuni majore.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *