Administrarea Băii Comunale va fi scoasă la licitație

De un consens rar întâlnit în actuala componență a Consiliului Local Piatra Neamț s-a “bucurat” proiectul de hotărâre din cadrul ședinței ordinare de joi, 30 martie, privind prelungirea cu 5 ani a contractului de delegare de gestiune prin concesiune încheiat între Municipiul Piatra Neamț și Annaslim cu scopul administrării Băii Comunale. In corpore și în liniște, toți aleșii locali (22 prezenți, a lipsit Tudor Sălăvăstru, de la PSD) au votat împotriva acestei noi “coabitări”, ceea ce înseamnă că toată lumea este de acord cu declanșarea procedurii de scoatere la licitație a acestui serviciu public.

De unanimitate a beneficiat și proiectul prin care deputatul Iulian Bulai (USR Neamț) a cerut închirierea unui spațiu în Mall Forum Center în vederea deschiderii unui cabinet parlementar.

Și terenul solicitat de ceva timp de rețeaua de magazine LIDL din zona 1 Mai (bd. G-ral Nicolae Dăscălescu nr. 2) a primit girul consilierilor locali. Cei de la LIDL vor putea achiziționa lotul respectiv după ce plătesc 200 de euro pe mp după cum a reieșit din amendamentul consilierului local Cristian Sauciuc (PMP). Înainte de a veni propunerea de la Sauciuc, Adrian Ciobanu (PNL) a cerut o mărire de preț de 100 de euro pe mp, creștere care a fost respinsă de Alianța majoritară.

În următoarele trei luni, președinte de ședință în Consiliul Local Piatra Neamț va fi Cristian Sauciuc de la PMP.

Federației Române de Volei i-au fost aprobați 10.000 de lei în loc de 109.480 de lei pentru organizarea celor două finale ale Cupei României, care vor avea loc pe 30 aprilie, 5.000 de lei în loc de 9.500 merg la Liceul de Arte “Victor Brauner”, pentru organizarea Concursului Național de Pian “Carl Czerny”, iar din cei 30.000 de lei doriți pentru organizarea celei de-a doua ediții a Sărbătorii Curții Domnești, în ziua de 27 aprilie, s-au aprobat 15.000 de lei.  (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *