Oana Bulai – 8,94 nota noului administrator de județ. Știre actualizată

pietricica turism

Actualizare:Tot astăzi s-a desfășurat și cea de-a doua probă a concursului, a interviului, la care Oana Bulai a obținut 9,16. Media generală este de 8,94, mai mare decât cea obținută de Vlad Angheluță, fostul adinistrator public.

*** Știre inițială****

Oana Bulai, fost consilier județean și actual consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, a mai trecut o etapă decisivă în drumul său spre funcția de county-manager.

La proba scrisă a concursului pentru postul de administrator public al județului Neamț, desfășurată astăzi, 27 martie, începând cu ora 11, Oana Bulai a obținut 87.22 puncte din maximum 100 posibile, ceea ce i-a asigurat accederea spre etapa finală, proba interviului.

Sigur, concursul este lipsit de emoții majore, întrucât este singurul candidat înscris pentru funcția rămasă vacantă după plecarea lui Vlad Angheluță.

Ca în orice concurs care se respectă, există și o perioadă destinată eventualelor contestații – o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului la proba scrisă, adică până mâine, 28 martie, ora 16.30 -, dar, având în vedere componența comisiei de examinare, este greu de crezut că examenul nu a fost unul ca la carte, din punct de vedere al organizării și rigorii. Din comisie au făcut parte președintele CJ Ionel Arsene, vicepreședintele CJ Ion Asaftei, secretarul de județ Daniela Soroceanu și Nicoleta Buzenschi, ca secretar de comisie.

Dacă nu se vor depune contestații, interviul va avea loc pe 31 martie, ora 11, la Consiliul Județean Neamț. Dacă se vor depune contestații, data interviului va fi anunțată în timp corespunzător. (D.O.)

sursa foto: Facebook/ Oana Bulai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.