Povești contemporane: Fata mare Apa Serv brutalizată de fiorosul Dughir

Poveștile contemporane nemțene care țin de funcții și locuri de muncă bine plătite pe contribuția consumatorilor nemțeni continuă. de data aceasta povestitorul se ascunde sub pseudonimul Biroul de presă Apa Serv S.A. și transmite publicului varianta prescurtată a basmului “Fata mare Apa Serv și balaurul Dughir”. Pentru cei care vor varinta de la fața locului, le recomandăm să citească aici. Varianta prescurtată o puteți citi așa cum am primit-o direct de la povestitor.

“In legatura cu interventia brutala a fostului Director General al Companiei Judetene Apa Serv S.A., domnul Ionut Catalin DUGHIR, cu scopul de a-si sustine o falsa calitate de manager si de a produce confuzie in randul salariatilor, ne vedem nevoiti sa facem urmatoarele precizari:
Domnul Ionut Catalin DUGHIR nu mai are calitatea de Director General al Companiei Judetene Apa Serv S.A., fiind suspendat din funcție.
Consiliul Judetean Neamt în calitate de actionar majoritar (91,81%) si autoritate tutelara a luat masuri legale si necesare pentru redresarea activitatii si a managementului defectuos al Companiei Judetene Apa Serv S.A.
Pentru a raspunde unor asemenea cerinte Consiliul de Administratie a numit un alt Director General interimar.
De asemenea, a fost dispusa constituirea unei comisii de audit intern. Acest demers a fost determinat de unele suspiciuni rezonabile cu privire la activitatea economico-financiara si nefunctionarea la parametrii proiectati a investitiilor de la Statiile de Epurare a Apelor Uzate Roman, Podoleni, Tg Neamt etc., investitii realizate cu fonduri europene.
Actuala conducere interimara actioneaza in virtutea unei Hotarari Judecatoresti definitive si executorie, deci in deplina legalitate, avand ca principal scop asigurarea serviciului de alimentare cu apa pentru populatia din judetul Neamt, redresarea economica a Companiei, reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor acesteia .
In ceea ce priveste intrarea ilegala in data de 16.03.2017 in sediul Companiei Apa Serv a domnului Ionut Catalin DUGHIR si a unor membri revocati din vechiul Consiliu de Administratie, ne vedem obligati sa sesizam organele in drept pentru a stopa asemenea abuzuri.
Consideram ca situația creata este de natura sa aducă grave prejudicii de imagine Companiei iar atitudinea domnului Ionut Catalin DUGHIR trebuie sanctionata prin mijloace legale.”

Din punctul de vedere al nostru, al ascultătorilor, nu ne este foarte clar dacă cei din consiliul de administrație Păcală, și el personaj principal în poveste, au colaborat pe bani și funcții cu balaurul Dughir ani buni de zile. Nu ne este clar nici de ce o instituție onorabilă precum Registrul Comerțului, eliberează certificate constatatoare fără permisiunea domnului Păcală și al domnului Movilă sau, mai rău, a celebrului personaj de poveste Pușcașu.

În rest, despre intrigă, interese și răzbunări, pregătim și noi o poveste, lungă și cu multe probe. Dar în altă ordine de idei, se pare că societatea poate funcționa foarte bine fără șefi. Intervențiile la coloane nu au crescut, reclamațiile la fel, deci…de ce nu conduce sindicatul?

(V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *