Se organizează a doua ediție a Sărbătorii Curții Domnești

pietricica turism

La inițiativa Serviciului Comunicare și Management Integrat, 57.000 de lei sunt solicitați aleșilor locali pietreni spre aprobare de la capitolul “Cultură, recreere și religie” în ședința ordinară a Consiliului Local (CL)  de miercuri, 30 martie.

30.000 de lei sunt doriți pentru organizarea celei de-a doua ediții a Sărbătorii Curții Domnești, în ziua de 27 aprilie. Evenimentul va consta în organizarea unor manifestări menite să promoveze valorile culturale și istorice specifice zonei municipiului Piatra Neamț și punerea în scenă a unor întâmplări de la Curtea Domnitorului Ștefan cel Mare.

12.000 de lei sunt ceruți pentru participarea la Târgul de Turism “Tourism, Leisure, Hotels”, în perioada 6-9 aprilie, din cadrul standului României. Bani vor fi folosiți pentru editarea de pliante și transportul a două persoane la București.

De 15.000 de lei este nevoie pentru organizarea celei de-a cincea ediții a Campaniei de Ecologizare “Piatra Curată” între 31 mai și 15 aprilie pentru achiziționarea de saci, mănuși, diplome, afișe publicitare și butași. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.