Șoc în Piatra Neamț – Adio troleibuze de la 1 aprilie. Vezi care sunt noile trasee!

pietricica turism

Începând cu data de 1 aprilie, și nu este nicio păcăleală, transportul comun la nivelul municipiului Piatra Neamț va suferi modificări majore. Societatea Troleibuzul a notificat ADI Urbtrans că renunță în totalitate la transportul electric, adică la troleibuze pe care le va înlocui cu autobuze. Situația este generată de lipsa compensațiilor care ar trebui achitate, potrivit noului contract, de către ADI Urbtrans, nu de către Consiliul Județean cum se întâmpla până acum. Evident că la nivelul societății vor avea loc schimbări importante, atât la nivel de personal cât și din punct de vedere al strategiei de viitor, care pare să meargă pe autobuze.

Schimbarea duce și la modificarea de trasee și programe de transport pe care vi le prezentăm în premieră:

  1. Traseul A4: Gara – Chintinici (Roznov) să aibă capăt linie Sarata și să cuprindă și stația Fibrex la orele de vârf.
  2. Traseul A5: Dărmănești – Chintinici (Roznov) să cuprindă și stația Fibrex la orele de vârf.
  3. Traseul Sarata – Ocol după ora 16.55 să aibă capăt de linie Dispecerat Dărmănești circulând până la ora 22.00.
  4. Traseul Sarata – Bazat se transforma în Sarata – Dumbrava Moara.
  5. Traseul Școlile Normale – Bazar se transformă în Școlile Normale – Dumbrava Moara.
  6. Datorită lipsei de călători în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale propunem suspendarea curselor în aceste zile pe traseele: A1: Gara – Gârcina și A4: Gara – Chintinici (programul 1 Roznov). (V.B.)

 

5 COMENTARII

  1. Aici e mana CL Neamt si a micilor firme precum Mega Travel si altii. Bătaie de joc la adresa calatorilor si a celor care vor ramane fara serviciu. Rusine primaria neamt care lasa sa se intample asa ceva. Cetatenii trebuie sa ia atitudine.

  2. Ce pot sa spun decat hoti banditi și criminali dak ar putea și pe noi ne-ar vinde așa cum vand tot 1990 incoace…sa vedem ce joc politic mai e si asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.