Ce terenuri își mai propune Primăria să înstrăineze

Municipalitatea pietreană vrea să vândă, prin licitație publică, 3 terenuri din domeniul privat al orașului. În ședința ordinară de joi, 27 aprilie, consilierii locali vor decide dacă aprobă sau nu rapoartele de evaluare, prețul de vânzare și vânzarea acestor terenuri.

Cele mai importante active propuse la vânzare par a fi terenul și fostele hale ale Balastierei de pe malul râului Bistrița, în zona cartierului Vânători. Aici sunt scoase la licitație clădiri de 1.274 mp și teren de 1.158 mp. Valoarea acestora, în urma evaluării făcute de SC Uno Construct SRL, este de 262.064 lei, adică 57.402 euro.

Un alt teren scos la vânzare de municipalitate, prin licitație publică, este în zona Stației Meteo din Piatra Neamț, pe strada Sirenei. Este vorba de 756 mp, cu o valoare de 103.048 lei, evaluarea fiind realizată tot de SC Uno Construct SRL. Terenul este amplasat în Zona B, existând oportunități rapide de racordare la canalizare, apă și gaz metan.

A treia suprafață propusă pentru înstăinare este un teren de 245 mp, amplasat pe strada Nada Florilor, în zona fostului Bazar. Valoarea estimată de evaluatorul SC Uno Construct SRL este de 37.566 lei. Terenul este folosit acum frățește de două familii pe post de grădină pentru zarzavat. (Gianina BUFTEA)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *