Ești interesat de transport SUA – România la preț bun?

pietricica turism

În cazul în care vrei să trimiți un pachet prin transport SUA – România există varianta foarte avantajoasă de a apela la firme de worldwide shipping. În perioada actuală este foarte ușor să contactezi pe internet personalul special pregătit în astfel de comenzi SUA pentru a cere exact informațiile ce îți sunt necesare cu privire la întreg procesul de transport. Deja au o vastă experiență în acest domeniu și te pot ajuta astfel încât să poți calcula exact costurile și ziua în care se va livra coletul.

De ce aș alege un transport SUA – România?

Sunt foarte multe situații în care o persoană dorește să cumpere un produs de la un magazin online de peste ocean iar acesta să nu proceseze comenzi către România. Sunt cunoscute numeroasele incidente provocate magazinelor online din SUA, comenzi făcute cu carduri false sau alte tipuri de fraude. Toate acestea au dus la o înăsprire a condițiilor de livrare a comenzilor SUA către România, iar această situație este total nefavorabilă românilor de bună- credință. Prin urmare, un român dacă dorește să plaseze o comandă SUA pentru un produs disponibil doar în State are foarte puține șanse de a putea achiziționa produsul.
O firmă de worldwide shipping vine tocmai să acopere această lacună comercială care poate priva un consumator român de beneficiile unor produse americane. Practic, o persoană din România cumpără dintr-un magazin online american beneficiind de o adresă de livrare a produselor locală. E ca și cum produsul comandat face o escală la o adresă de livrare de pe pământ american, urmând apoi a fi direcționată pe o rută de transport SUA – România. Transportul comenzii din SUA către România este efectuat cu firme de cel mai ridicat nivel de încredere, și aici vorbim de DHL și USPS. Firme care garantează asupra corectitudinii livrării produselor comandate.

Practic o comandă pentru România va fi livrată fără a mai suporta operațiuni vamale.

O altă consecință pozitivă a livrării produselor cu firme de renume este rezolvarea problemelor de natură vamală într-un orizont de timp rezonabil. Pentru comenzile din Uniunea Europeană nu există formalități vamale atunci când comenzile sunt efectuate de persoane fizice.
Atunci când vorbim de comerț online extracomunitar, lucrurile devin mult mai complicate. Orice produs care intră în spațiul european va fi vămuit dacă valoarea lui trece de 10 euro. Drumul lung al unei comenzi SUA devine foarte anevoios atunci când ajunge în fața comisionarului vamal.
Problema aceasta delicată este rezolvată de către firmele de curierat mai sus amintite. Ele, operând la nivel global, furnizează servicii complete, inclusiv de comisionare vamală. Astfel un transport SUA – România va avea un preț rezonabil și va fi livrat fără prea multe formalități vamale deoarece firma de curierat va efectua toate aceste operațiuni.
Ca observație finală, pentru ca procesul de livrare către România a unei comenzi SUA să se desfășoare cât mai repede e de dorit ca de la început clientul să cunoască ce produse sunt interzise în țara noastra pentru a fi livrate. Se scutește foarte mult timp dar și foarte mulți nervi știind de la început ce produse nu sunt permise în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.