GALERIE FOTO Concursul“Zurli” trimite o fetiță la părinții care muncesc în Marea Britanie!

6.000 de elevi din Piatra Neamț și localitățile limitrofe s-au înscris la concursul de desene organizat de Carrefour. Premiile puse în joc (o excursie pentru 2 copii și 2 adulți la Londra, un laptop, o bicicletă, o tabletă și un telefon de ultimă generație) au dus la o concurență acerbă. Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie-7 aprilie, iar tema principală au fost îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli. Premiul cel mare a ajuns la Maria Rotariu, clasa I, de la Școala Gimnazială nr. 3 Cut, comuna Dumbrava Roșie.  Zâna din Gașca Zurli a trimis-o pe Maria și pe frățiorul ei la Londra, la Parcul de Aventuri “Shreck’s Adventure”, însă bucuria cea mai mare este că “mama și tata lucrează în Anglia și ne vom întâlni cu ei. Acum stăm la bunici. Mă bucur că am câștigat. Am desenat Zâna și ne trimite la părinți“, a spus Maria Rotariu.

carrefour concurs copii (1)
carrefour concurs copii (2)
carrefour concurs copii (3)
carrefour concurs copii (4)
carrefour concurs copii (5)
carrefour concurs copii (6)
carrefour concurs copii (7)
carrefour concurs copii (9)
carrefour concurs copii (10)
carrefour concurs copii (11)
carrefour concurs copii (8)

Laptopul a ajuns la Raluca Rusu, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială “Elena Cuza” Piatra Neamț, iar pe locul trei s-a clasat Ioana Andrada Tapalagă, clasa a II-a, Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” Piatra Neamț. Aceasta a primit o bicicletă.  La mențiuni individuale: Monica Cazacu, clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială “Prof. Gheorghe Dumitroaia” Girov a câștigat o tabletă, iar Gabriel Marcel, elev în clasa a II-a, la Școala “Elena Cuza” Piatra Neamț, a primit un telefon. Premii de consolare au primit și cele mai frumoase desene: 5 elevi din Piatra Neamț au primit diplome și dulciuri pentru îndemânare și  imaginație. Gașca Zurli a făcut fericiți alți 10 elevi ale căror desene au atras atenția organizatorilor, aceștia au primit cupoane valorice în valoare de 100 lei și dulciuri.

Ne bucurăm să prezentăm câștigătorii celei de a XXXI-a ediții a concursului de desene, cu ocazia Sărbătorilor de Paște și să ne întâlnim din nou cu micii artiști talentați“, a spus Andreea Mihai, director Carrefour România.

Iată lista cu toți câștigătorii:

(Gianina BUFTEA)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *